Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Niste sami :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ovi (pre) dugacki postovi vise nalikuju na neki blog nego na post na forumu.

mislim da je razlog kasnijeg nejavljanja ( barem mog ) to sto se prestanes definirati kao jednoroditeljska obitelj, i postanes samo obitelj., pa onda nekako i ne ides na ovaj dio foruma, osim u slucaju nekih teskoca ili problema koji su specificni ( sto zakonski, sto pravno, a sto moralno ) upravo nama kao jednoroditeljima.

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

"ovi prekratki postovi više nalikuju na SMS nego na post na forumu"

daj reci ima li smisla ovako odgovarati i uopće nekome krojiti koliko će napisati riječi na određenu temu?! hoćemo li onda propisivati i službeno narječje kojim se piše, ispravljati interpunkcijske znakove i na dnevni red prozivati svakome gramatičke pogreške (a imalo bi gro materijala), kad smo već tako "revni" u zamjećivanju, jel samamama?!

htio sam samo primjetiti i nadovezati se, na tvoje obrazloženje nejavljanja, da je, kad se rješiš svog problema i zauzdaš konce životnog nastavka, ipak vrlo lijepa gesta i dokaz pripadnosti zajednici kad se toj zajednici možeš i odužiti. A to se čini upravo praćenjem ovog dijela foruma i svojim iskustvom sudjelovanja u savjetovanju novih jednoroditelja, jednako izgubljenih u havaraijama koje su ih snašle kao tebe nekada.

Mislim da je to bio onaj kruncijalni smisao početnog posta. Da se ljudi jednostavno ne nastavljaju družiti sa svojim iskustvima ovdje i stjecati nova prijateljstva i poznanstva, pa makar i virtualna, a na interesnoj zoni upravo te jedne velike zajedničke dodirne točke i time osobitog razumjevanja i senzibiliteta za slične probleme drugih.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj samamama prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je razlog kasnijeg nejavljanja ( barem mog ) to sto se prestanes definirati kao jednoroditeljska obitelj, i postanes samo obitelj., pa onda nekako i ne ides na ovaj dio foruma, osim u slucaju nekih teskoca ili problema koji su specificni ( sto zakonski, sto pravno, a sto moralno ) upravo nama kao jednoroditeljima.
    potpisujem te samamama!

da nisam moderator ne znam bi li navraćala ovdje osim u slučaju specifičnih nedoumica.
    baš kako si napisala, iz jednostavnog doživljaja da smo naprosto obitelj lutam po svim podforumima ovog foruma.

ovaj podforum nije namjeljen ca čavrljanje i druženje na dnevnoj bazi. svrha mu je da informira i da se razmjenjuju informacije uz konkretne situacije. naravno i davanje podrške kad nekom zagusti.

nakon što smo sa ostalih podforuma maknuli čavrljanja, napravila sam to i na jednoroditeljcima. u isto vrijeme otvorili smo na gmajlu mejling listu na kojoj smo neko kratko vrijeme piskarali u svrhu druženja i produbljavanja odnosa, ali je ona nekako zamrla.

ako želite opet ćemo je oformiti. zapravo ne mejling listu, mogli bismo grupu na gmajlu, s obzirom da gmajl sad ima tu mogućnost. možemo i grupu na facebooku, pa se ovdje prijavljuju oni koji žele ući na tu zatvorenu grupu.

možete predlagati na koji način bi se udružili. netko od vas ili ja možemo otvoriti te grupe, ali vas molim da ne radimo kružoke ovdje na rodinom forumu.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Htjela bi se zahvaliti svima vama.
    Jer svima nam je potrepna i utjeha i samoutjeha.

Ja sam nekako jos u polufazi poluzbunjenosti i tuge ... no ide na bolje ... krize su krace i manje intezivne.
    Vise gledam na danas a manje na jucer (sutra ignoriram ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •