potpisujem te samamama!
da nisam moderator ne znam bi li navraćala ovdje osim u slučaju specifičnih nedoumica.
baš kako si napisala, iz jednostavnog doživljaja da smo naprosto obitelj lutam po svim podforumima ovog foruma.
ovaj podforum nije namjeljen ca čavrljanje i druženje na dnevnoj bazi. svrha mu je da informira i da se razmjenjuju informacije uz konkretne situacije. naravno i davanje podrške kad nekom zagusti.
nakon što smo sa ostalih podforuma maknuli čavrljanja, napravila sam to i na jednoroditeljcima. u isto vrijeme otvorili smo na gmajlu mejling listu na kojoj smo neko kratko vrijeme piskarali u svrhu druženja i produbljavanja odnosa, ali je ona nekako zamrla.
ako želite opet ćemo je oformiti. zapravo ne mejling listu, mogli bismo grupu na gmajlu, s obzirom da gmajl sad ima tu mogućnost. možemo i grupu na facebooku, pa se ovdje prijavljuju oni koji žele ući na tu zatvorenu grupu.
možete predlagati na koji način bi se udružili. netko od vas ili ja možemo otvoriti te grupe, ali vas molim da ne radimo kružoke ovdje na rodinom forumu.