moj kosta danas ima 7 mjeseci. s dohranom smo krenuli sa 6 i od onda muku mučimo s probavom. do tada sam ga isključivo dojila, a dojim i sada (čak i više nego prije - valjda zbog vrućina). uglavnom kaka svaki 3., 4. dan. zadnji put je kakao u utorak, a dans je nedjelja. ima 1 obrok dohrane, uglavnom kombinacija žitarica i povrća. zadnjih 5 dana je jeo proso, breskvu, palentu i tikvicu u različitim kombinacijama po dvije namirnice na dan. sve je to već isprobao, sve mi se čini lako probavljivo, ali on ništa. pije i puno vode i doji 895 puta na dan. namirnice su sve provjerenog porijekla, ali stolice nema. kad kaka to je bez većih problema, nije čak ni presuha stolica niti on pati. kad ne kaka, sve je isto u redu. veseo je, vrlo, vrlo živahan, ne čini se da mu nešto smeta pa zato nisam ni zvala doktore ili slično. nisam mu davala šljivu jer mi se čini da bi morala svaki dan jer mu očito sve izaziva zatvaranje. mrkvu, rižu...sam izbacila. ne znam šta dalje, jel imao tko takvo dijete. u mjesec dana je imao nekih 7,8 stolica. i da, jede osrednje dohranu. možda nekih 10-ak malih žličica ili recimo malo manje od pola male kupovne kašice