Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1062

Tema: Odvikavanje - mogu li jednostavno skinuti pelenu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Vaspitacice imaju neki svoj mod i ne uzivljavaju se posebno u pojedinacne slucajeve u smislu da ce davati savete, ali prate kako roditelj odluci i kad roditelj resi da se skinu pelene, one sa istim rezimom krecu i u vrticu. Prvi korak je na nama. Kad nam nije uspelo, samo smo im rekli sta se desilo i zamolili da ne insistiraju na pelenama i to su prihvatile.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    Vaspitacice imaju neki svoj mod i ne uzivljavaju se posebno u pojedinacne slucajeve u smislu da ce davati savete, ali prate kako roditelj odluci i kad roditelj resi da se skinu pelene, one sa istim rezimom krecu i u vrticu. Prvi korak je na nama. Kad nam nije uspelo, samo smo im rekli sta se desilo i zamolili da ne insistiraju na pelenama i to su prihvatile.
    Dobro, to zvuči prilično očekivano zapravo, da isti režim krene i u vrtiću kad i kod kuće.
    Kod nas u selu nema jaslica, moji su krenuli tek sa 4 godine u vrtić, a koliko čujem , dosta se razlikuju pristupi vaspitačica što se tiče skidanja pelena.
    Ne znam, napravite pauzu pa probajte ponovo, a u međuvremenu joj skrenite pažnju na sve one male stvari koje ne možemo od početka da radimo savršeno, nego moramo da ih uvežbavamo i usput grešimo (oblačenje, češljanje, zakopčavanje, obuvanje, klizanje, vožnja bicikla, roleri, crtanje- šta god je njoj blisko i može da razume proces)- bar mojoj deci je to obično koristilo, da uvide da je učenje bilo čega proces u kome je normalno i grešiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •