Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Mog mlađeg sina je teta u vrtiću ostavila bez pelene u dobi od nekih 20 mjeseci. Više se ne sjećam je li bilo slučajno ili kako, ali taj više nije dao da mu se pelena stavi. Sam je odlučio. Nikad u životu nije zapišao krevet. Ni gaće. Ni jedan jedini put. Ja bih ga možda držala još koji mjesec (do godišnjeg odmora) jer sam se ravnala po starijem sinu kojem je malo dulje trebalo, ali eto - tak je kod nas bilo. Kad je dijete osjetilo luftanje guze, bilo je gotovo. Očito je bio spreman.
prvo - blago teeeeebi!
drugo - ja sam primjetila da moje čudo nakon što je cijeli dan na plaži gola ne želi pelenu kad treba ići kući, ali nisam razmišljala o tome da pokušamo luftirati do kuće! hm! sad si mi dala misliti - možda mi želi reći da ne želi pelenu, a ja je forsiram i ratujemo na plaži dok je nekako ne uvalim u pelenu! a onda opet - taj gologuzi perio je koji put piškila u more a koji put na plaži - ali ne kaki! nego kaki samo u pelenu! hm, znači ako je pustim gologuzu doma , mogla bi mi 'oslikati' sjedalicu u smeđe ili pak ne kakati do daljnjega.

ima 16mj i ne zna najaviti ka bi to bilo - pa mislim da ćemo pričekati sa luftanjem guze - i tako najavljuju da će se ljeto produžiti na rujan! pa imamo još dobra 2 i pol mjeseca!