-
M nije pokazivala nikakve znakove spremnosti, štoviše bilo je upravo suprotno jer je sa svojih 2 god i 4 mj dobila seku... Mjesec dana kasnije dobila je virozu i bila je doma, imala je temp, povremeno je povraćala i tada sam odlučila odraditi sve i skinuli smo pelenu... Tjedan dana je bilo grozno, pišala i kakala svuda nakon tih tjedan dana kao rukom obrisano, sad još uvijek ima noćnu pelenu jer se tanka vodom ko luda i jednostavno jadna ne stigne na wc, kad stigne sama si je skine odradi kaj mora i vrati se u krevet...
T je bio posebna priča, skinuo ju je dva mj prije svog trećeg rođendana... Koliko god smo ga hrabrili da skine nikako nije išlo i onda sam ga pustila i rekla sinko moj kad budeš spreman skini si je sam, ja više živaca nemam, par dana nakon toga je reko od sutra više neću pelenu i nije ju više nikad stavio. Točno se sjećam da je bio 1.5. i da smo tražili dežurnu ljekarnu da kupimo podloške, i kako Petelin veli nikad se nije ni upiškio ni ukakio po sebi samo u wc, i da, nikad nije na tutu s tutu sjeo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma