Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1062

Tema: Odvikavanje - mogu li jednostavno skinuti pelenu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Samo ne znam što kada idem recimo u neki centar, gdje je u ludilu ne bi vodila na wc jer su i više nego šporki i zapišani
    .

možete 10 dana bez centra dok traje odvikavanje a poslije nek piški prije nego krenete i to je to , ili vani na travicu, moći će trpit više i duže
    Posljednje uređivanje od artep : 20.07.2010. at 18:39

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

U shopping centre sam nosila kahlicu u vrećici ( s drugom curkom) i svako malo je pitala jel treba piškiti. Ako da, odvela bih je u wc stavila na njenu kahlicu

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj artep prvotno napisa Vidi poruku
    možete 10 dana bez centra dok traje odvikavanje a poslije nek piški prije nego krenete i to je to , ili vani na travicu, moći će trpit više i duže
    ...a i to što kažeš, ionako sam rijetko po centrima

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo ja sam krenula po što bude.

Jučer je jedno 5 puta piškio mimo tute, nije ništa signalizirao, nego tek kada bi je vidjela rekla sam: piški on bi nešto slično ponovio.

Ja kažem reci mami da ti se piški pa ideš sam na tutu, on kaže: dobro, ali to naravno ne napravi.

mislim da piškinje skuži tek kada mu počne curiti po nozi.

Kaka inače stoječki, tako da je i to malo nezgodno.
    Krenuo je kakati, na pola sam ga stavila na tutu i više nije kakao. Ne znam jesam li ga prekinula ili je to bilo sve.

Išli smo i u park, popiškio se dok smo se vozili u kolicima, nikakav signal, nije se čak ni žalio da mu je mokro.

Trenutno mi ovo izgleda kao nemoguća misija, no čitajući vas nekako mi se čini da se ipak može.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam krenula po što bude.

Jučer je jedno 5 puta piškio mimo tute, nije ništa signalizirao, nego tek kada bi je vidjela rekla sam: piški on bi nešto slično ponovio.

Ja kažem reci mami da ti se piški pa ideš sam na tutu, on kaže: dobro, ali to naravno ne napravi.

mislim da piškinje skuži tek kada mu počne curiti po nozi.

Kaka inače stoječki, tako da je i to malo nezgodno.
    Krenuo je kakati, na pola sam ga stavila na tutu i više nije kakao. Ne znam jesam li ga prekinula ili je to bilo sve.

Išli smo i u park, popiškio se dok smo se vozili u kolicima, nikakav signal, nije se čak ni žalio da mu je mokro.

Trenutno mi ovo izgleda kao nemoguća misija, no čitajući vas nekako mi se čini da se ipak može.
    i moj je ovako, ali evo danas nam je 5.dan i sam je otišao piškiti već 3 puta u tutu. dva puta je piškio po podu, ali ja samo obrišem, kažem da mu je tuta pored njega i više ne komentiram. moj reagira na pohvale pa vičemo bravo, sam ide odnijeti tutu i prolije mokraću u wc, pusti vodu i sav je ponosan. sam traži i kakanje u školjku, iako ga moram poticati da ostane dovoljno dugo dok sve ne pokaka. danas nismo išli van...mislim da bolje kuži dok je gol pa ludujemo po kući. sinoć je tri puta piškio, presvukla sam ga i nastavio je spavati.

meni je u glavi najbolje bilo posložiti stvari da je ionako vruće i bolje im je bez pelene. tako sam ustvari smanjila očekivanja i bez stresa prihvatila odvikavanje. guza se lufta, platnene se suše i nadamo se da je to bila zadnja mašina do druge bebe.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

željka231 puno mi znače ovakva pozitivna iskustva, jer meni, evo sada se ponavljam, ovo stvarno zvuči kao nemoguća misija.

E da, a još se i sa mm natežem, jer sam ja rekla da skidamo sve, eventualno bi ostavila za noćno spavanje, no njemu je muka ići u park, nositi rezervnu odjeću, blablalbla

Danas je s njim išao prije podne van i stavio mu pelenu, bez veze

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A koliko su stare vaše bebe (ja još koristim beba za moju od 17 mjeseci iako bi neki rekli dijete)? Zanima me jel ima netko naše dobi na pokušaju odvikavanja?

Ja Eli skidam pelenu dok smo na dvorištu i povremeno po kući. Pokazujem joj i objašnjavam stalno i vidim da kuži od kuda ide drekić i veseli se bacanju u WC, glasa se pred kakanje, pa se ne pokaka, pa opet, tak da mislim da najavljuje da će kakati, a kad se pokaka obavezno dođe obavijestiti. Na nonu sjedne sama puno puta, ali jako kratko, svega par sekundi tako da nije uspjela ništa obaviti, a ne uspjevam ju duže od minute ni zabaviti da bi sjedila. Mislim da ću pokušat pravo odvikavanje za kojih par dana dok skužim kak da ju zadržim malo duže na noni.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    A koliko su stare vaše bebe (ja još koristim beba za moju od 17 mjeseci iako bi neki rekli dijete)? Zanima me jel ima netko naše dobi na pokušaju odvikavanja?

Ja Eli skidam pelenu dok smo na dvorištu i povremeno po kući. Pokazujem joj i objašnjavam stalno i vidim da kuži od kuda ide drekić i veseli se bacanju u WC, glasa se pred kakanje, pa se ne pokaka, pa opet, tak da mislim da najavljuje da će kakati, a kad se pokaka obavezno dođe obavijestiti. Na nonu sjedne sama puno puta, ali jako kratko, svega par sekundi tako da nije uspjela ništa obaviti, a ne uspjevam ju duže od minute ni zabaviti da bi sjedila. Mislim da ću pokušat pravo odvikavanje za kojih par dana dok skužim kak da ju zadržim malo duže na noni.
    nela, eto nas, čak i mlađih od vas (14,5 mj.). Doma se sve nešto igramo, ali za pravo ćemo na moru, imamo 3 tj. pa ćemo vidjeti kako će ići. Za sada, kako bi rekla borka - nemoguća misija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •