Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
Evo ja sam krenula po što bude.

Jučer je jedno 5 puta piškio mimo tute, nije ništa signalizirao, nego tek kada bi je vidjela rekla sam: piški on bi nešto slično ponovio.

Ja kažem reci mami da ti se piški pa ideš sam na tutu, on kaže: dobro, ali to naravno ne napravi.

mislim da piškinje skuži tek kada mu počne curiti po nozi.

Kaka inače stoječki, tako da je i to malo nezgodno.
Krenuo je kakati, na pola sam ga stavila na tutu i više nije kakao. Ne znam jesam li ga prekinula ili je to bilo sve.

Išli smo i u park, popiškio se dok smo se vozili u kolicima, nikakav signal, nije se čak ni žalio da mu je mokro.

Trenutno mi ovo izgleda kao nemoguća misija, no čitajući vas nekako mi se čini da se ipak može.
i moj je ovako, ali evo danas nam je 5.dan i sam je otišao piškiti već 3 puta u tutu. dva puta je piškio po podu, ali ja samo obrišem, kažem da mu je tuta pored njega i više ne komentiram. moj reagira na pohvale pa vičemo bravo, sam ide odnijeti tutu i prolije mokraću u wc, pusti vodu i sav je ponosan. sam traži i kakanje u školjku, iako ga moram poticati da ostane dovoljno dugo dok sve ne pokaka. danas nismo išli van...mislim da bolje kuži dok je gol pa ludujemo po kući. sinoć je tri puta piškio, presvukla sam ga i nastavio je spavati.

meni je u glavi najbolje bilo posložiti stvari da je ionako vruće i bolje im je bez pelene. tako sam ustvari smanjila očekivanja i bez stresa prihvatila odvikavanje. guza se lufta, platnene se suše i nadamo se da je to bila zadnja mašina do druge bebe.