Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1062

Tema: Odvikavanje - mogu li jednostavno skinuti pelenu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čini mi se da nije dan odgovor na pitanje što kad počne kakati? - da prekidam i stavljam na tutu, pustim da obavi tu di je i krenula, nešto treće?
    Meni je problem što ne priča, znam da će piškiti ili po intuiciji ili se uzvrpolji. Za kakanje se povuče negdje sa strane , malo zgrči nastojećki i počne tiskati. Štogod obavila u gaće/na pod, miče se od toga i zove da nam pokaže što se dogodilo.
    E da, ima 18 mjeseci, prakticiramo suhopelenaštvo od njenih 8 mjeseci ali nam jaslice i presvlačenje u određeno vrijeme to jako kvare tako da joj nije problem kad je pelena mokra (gaćice su druga stvar ali sad moram čekati godišnji u kolovozu da maknem pelene skroz kako ju ne bi zbunjivalo što ih u vrtiću ima, jelda?).

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da nije dan odgovor na pitanje što kad počne kakati? - da prekidam i stavljam na tutu, pustim da obavi tu di je i krenula, nešto treće?
    Ja bih za početak pokušala prekinuti i staviti na kahlicu (ako ju inače ne odbija).

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih za početak pokušala prekinuti i staviti na kahlicu (ako ju inače ne odbija).
    Ne odbija, uglavnom. Kad to napravim onda u velikoj većini slučajeva više nema kakanja. Malo posjedi i to je to. Skužim da to ipak nije bilo to jer nakon nekog vremena opet kaka.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

šesti dan, još uvijek piški okolo, javi kad se već popiškio. jučer je tri puta sam piškio u tutu. javlja kad mu se kaka pa ga odnesem na školjku. očito danas nisam baš puna entuzijazma jer si mislim da ipak još nije spreman.

a pelene smo nadobudno spremili u ormar...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •