Evo i nas- Jucer smo krenuli.
Zapravo neplanirano. Malena ima 20 mjeseci.
I jucer je krenula kakati (u pelenu,naravno),ja je pitam,kad sam skuzila sta radi-jel hoces na tutu? (zna sto je tuta od starije seke),ona namigne i krene na veliku tutu koja gore ima onaj poklopac za male guze i-pokaka se!
Naravno pljeskali smo joj,hvalili,ona se navirivala unutra sto je napravila,pa je pustila vodu,to joj je bilo jako interesantno.
Pa si mislim,ako je vec dijete samo dalo znak,da bi joj onda trebali pomoci da nastavi tako. Da bi bilo pogresno ignorirati prakticki njenu inicijativu.

Jutros je bila sat vremena bez pelene,par puta sjela na tutu i kratko kao tiskala,ali nije nista obavila.Al glavno da se poslije voda pusta
Steta jedino da je sad morala ici van s tatom do popodne,pa sam joj naravno stavila pelenu.

Namjeravam je ovih dana ostavljat sto vise bez pelene i ne ici nikud prvih dana dok ne nauci sjediti na maloj tuti, koju cemo onda nosit svugdje sa sobom,kao sa velikom sekom.
Kod nje smo tjedan dana nakon skidanja pelene isli u Bec. S tutom u ruksaku Nema kutka u Becu gdje se nismo popiskili

Eto...Nadam se samo da necemo za par dana shvatit da je ipak prerano... Citamo se!