Pozdrav svim skidacima pelena!
Htjela sam samo pohvaliti svoju veliku djevojcicu. Naime prije desetak dana sam joj bas kako naslov kaze,jednostavno skinula pelenu.

Imali smo prije toga,prije 2 mj jedno neuspjesno pokusavanje skidanja,no onda je ipak previse piskila okolo,pa par puta kakila u gace....to mi je ipak bilo previse,vidjelo se da nije spremna.
Ni prvi put,ni sad nisam se ni najmanje uzrujavala oko te teme skidanja pelene( inace netipicno za mene koju svasta moze uzrujati)

Dakle,skinula sam joj pelenu,tuta joj je bila poznata od prije,pa je tako hodala po stanu vecinom gologuza.
Koliko god puta da sam je oblacila,ona se svaki put kompletno skinula dolje,kad je isla na tutu.

Pa sam je svako malo pitala jel idemo na tutu,izvodila predstavu od toga kad je piskila. Sva sam bila jako sretna i vesela,pa smo to skupa bacale u skoljku,ona je sam obavezno pustala vodu...

Vec iduci dan je prvi put kakala. Za to sam joj obecala,pedagoski ili ne ,cokoladu. Pa je njeno odusevljenje obavljenim bilo jos vece.
I tako... dan po dan,i super nam ide.
Ujutro se budi sa suhom pelenom,koju ipak stavljam za svaki slucaj. Po danu spava bez pelene.
Nezgoda ima svakim danom sve manje,evo jucer samo jedna,ali one me ni ne brinu.
Glavno mi je da je skuzila sto se i kako na tutu radi,i pogotovo da ne zadrzava kakaca kao neka djeca na pocetku.

Vec polako idemo van,u setnju,na krace relacije i dobro je zasad.

Valjda smo imali srece. A to zelimo i svima vama