-
rossa
rado bih da ti se javi neka iskusna mama s troje djece ali ovako je bilo kod nas
- u pocetku za dulje izlaske sam oblacila pelenu jer nije imala razvijen osjecaj da treba izdrzati dulje vrijeme - u peleni je navikla piskiti svako malo pa je tako u pocetku bilo i bez pelene. Zato sam je isprva samo doma drzala bez pelene da stigne svakih 15 min na tutu
- kasnije kad je malo usporila onda sam isla s njom van bez pelena ali opet na krace vrijeme - max pola sata, i svejedno se prvi puta popiskila u parkicu
- puno puno puno sam ponavljala da nema pelene i da ima gacice, i da ne smije piskiti ni kakati u gacice nego u tutu. Nakon nekog vremena bi sama odjednom rekla "ne piskiti u gacice" - to nam je bila sifra da pozurimo doma na tutu ili na wc ako bi bile vani
- uglavnom sve je brzo zavrsilo (bar se meni tako cini) ali objektivno trajalo je skoro mjesec dana ali zato s vrlo malo nezgoda - korak po korak... Prvo je svladala doma ici na tutu, pa u vrticu, pa dnevno spavanje bez pelena, pa izlaske van bez pelena i zadnje nocno spavanje bez pelena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma