Citiraj kirshna prvotno napisa Vidi poruku
Rossa kako je prošlo u vrtiću bez pelena?
Moja kreće 15.03 i užasno me strah kako će proći
evo cjelotjedni izvješaj
utorak je sve bilo u redu - tete su je stavile na wc prije spavanja i piškila je. Pelena od spavanja je bila suha. to su joj skinule i do 15 30 kad sam ja došla je bila suha
u srijedu ujutro su počeli radovi i zatvorili su im kupatilo tako da moraju ići u drugu grupu na wc
obzirom da je jako bučno i neka djeca se boje ionako su svi najveći dio dana zajedno u toj drugoj grupi i u hodniku ispred
u srijedu je ujutro kakila bez da je ikom išta rekla dok nije bilo gotovo, pa su se tete dogovorile da joj ostave pelenu nakon spavanja. Odmah su mi to rekle i ja sam im dozvolila dok traju radovi, s tim što smo se dogovorile sa ujutro dođe bez pelene i da je drže neko vrijeme bez pelene
U četvrtak su je skinuli ipak nakon spavanja da bude u gaćicama, rekla je teti da neće piškiti i pet minuta nakon toga se popiškila
U petak je imala pelenu.

Ja je dovodim bez pelene i skidam pelenu kad dođem po nju, ali sam im dopustila da joj stave pelenu dok je tamo. Trenutno im stvarno nisu neki uvjeti. Možda će to sve malo razdužiti, ali mislim da nema smisla vraćati pelenu. Ona je ipak dosta velika. Evo recimo jučer je rekla na vrijeme da će kakiti, a evo jutros nije.
Sad to traje već 3 tjedna, ne znam je li previše, ali ona voli biti u gaćicama, a meni nije problem prati za njom. Istina, nekad mi digne tlak kad je ja pitam, a ona obavi svoje 5 minuta nakon što e tvrdila da ne mora, ali trudim se biti posve smirena.