-
evo i nas sa problemom skidanja pelena...
bruno ima 26 mjeseci i ne želi ni piškiti ni kakati bez pelene. teoriju smo apsolvirali davnih dana, ali praksa je jedna velika nula. naime, bruno zna točno kad mora piškiti ili kakati i obavezno me upozori. ja brzo skidam pelenu i stavljam ga na tutu, on sjedne i za 5 sekundi konstatira gotovo, gotovo i diže se s tute, ali naravno ništa ne obavi. ostavim ga bez pelene, riskiram eventualnu nezgodu i evo ga opet za par minuta s istim scenarijem i tako u nedogled, ali tuta je prazna. kad više ne može izdržati vrišti - mama stavi pelenu... probali smo sve od toga da mu nisam htjela staviti pelenu i riskirala da se popiški barem na tepihu, ali ništa do toga pa nadalje da sam mu vratila pelenu i popiškio se za par sekundi.
ne znam više što da radim jer on svima daje do znanja da ga tuta ne zanima i da on nema nikakve veze s tim... imali smo staru tutu i rekla sam mu idemo u dućan da bruno sam izabere tutu u koju će piškiti... došli smo u dućan i teta je izvadila pet šest različitih tuta, a moj ih je bruno samo ritao i vikao idemo, idemo papa... došli smo ponovo za par dana i scenarij je bio isti. njega tuta apsolutno ne zanima...
sad kad malo zatopli mislila sam jednostavno prestati koristiti pelene i oblaćit mu one gaćice za odvikavanje i ostaviti ga mokrog i pokakanog pa da vidi kako to izgleda. možda će to pomoći.
ima li netko iskustva s tvrdoglavcima kao moj??? pomooooooć.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma