Evo i nas s mukama po odvikavanju. Počeli smo još prije godinu dana s nekih 16mj (ja nadobudna jer sam ja postala korisnik tute s navršenih 10mj..tako kaže moja mama) i prvih par dana je bilo uspjeha no onda je zahladilo pa je sjedenje na tuti i uvjeravanj "ajde piški" kao i povremena mokra roba bilo hazardno i odlučili smo se nakratko vratiti pelenama. Nkaon toga kao da ih je netko začarao i učinio tutu najvećim neprijateljem. Pokušali opet za 6mj ali neuspješno. U zadnjih 6mj se pričalo o tuti i "fuj pelenama" i ukazivalo da ni mama, tata, baka, teta, pas...nemaju pelene i onda jedan dan kao nekim čudom curica odlučila piškitii kakati u tutu. Čak pita i po noći ako joj se piški. Dečkić međutim uopće ne želi ni čuti za tutu. Interesira ga što seka radi ali tu sve stane. Mislila sma da će biti monkey see-monkey do ali ništa. Kad ga ostavim u gaćicama nekontrolirano piški savkih 15ak min potpuno nesvjestan da mu je roba mokra i papuče pune mokraće. Opće ne dođe reći da je mokar. čak sma ga namjerno ostavila mokrog da vidim hoće li opće reagirati i ništa. Kažu mi da je s dečkićima teže. curice kao prije "pokopčaju" stvari, ali to me ne tješi jer mi se čini da je 2,5 godine već stvarno krajnje vrijeme da postane korisnik gaćica i tute![]()
savjet, mame sinova?

Odgovori s citatom