Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1062

Tema: Odvikavanje - mogu li jednostavno skinuti pelenu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Mi smo isto gotovi sa odvikavanjem. Traži svaki put kad joj se piški ili kaka. Ali na večer je još uvijek oko ponoći budim da se ide popiškiti jer mislim da nebi do jutra izdržala jer pije dosta tekućine a i sad stalno papa lubenicu pa mora češće na wc.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

samo ću reći blago vam se..
    moja cura ima 2 godine i 8 mjeseci i nema šanse da piški/kaki u tutu ili wc..ja joj skinem pelenu ona jadna satima sjedi na tuti ako je zabavim ali ništa, čim joj dođe sila viče 'neću tutu' i bježi i obavi posao negdje drugdje - čitaj u gačice..ako joj pokušavam reći nešto kada to učini ona to ignorira skroz, neće da priča o tome..ne vićem je, ali jednostavno ignorira..jedan jedini put se uspjela popiškiti u tutu i nije htjela o tome pričati niti prihvatiti pohvalo..ništa. inače je i problem što kad piški-kaki radi to s nogu, nikad ne čučne..kad joj se kaki bježi od svih, sakriva se i trčkara gdje je niko ne vidi..dva puta sam je kad bi tako počela na prepad stavila na tutu ali onda se jednostavno nebi pokakila nego kasnije - za sat -dva-tri..ne znam što mi je činiti da li da vršim presing, skinem..ili da pustim kad ona odluči..pomažite jer stvarno ne znam što raditi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •