Evo i mene s mukama po piškenju. Odavno već kaka na nonu (ja skužim pa ga odnesem i ne buni se). Skinuli pelene zbog ove nesnosne vrućine i nijednom nije tražio nonu za piškenje. Ja sad većinom znam kad treba i ponudim mu, malo ga zabavim i ima dana kad je cijeli dan suh. Ali kad nekamo idemo sve se pobrka. Danas je cijelo jutro bilo sve super, a popodne u gostima se triput popiškio ... Pelene ne dam natrag jer uredno može biti suh po dva- tri sata ako se ne nalijeva vodom. Kako ga potaknuti da javi. On kad piški gleda u pišu i čim završi nastavi dalje s onim što je radio. Isprva nije dao ni da ga presvučem, a sad mi javi da se upiškio i povremeno se dobrovoljno i presvuče
. No - i dalje ne traži nonu. Kad god piški u nonu bude sav ponosan na sebe i odjuri uradak istresti u wc i povuče vodu.

. Odavno već kaka na nonu (ja skužim pa ga odnesem i ne buni se). Skinuli pelene zbog ove nesnosne vrućine i nijednom nije tražio nonu za piškenje. Ja sad većinom znam kad treba i ponudim mu, malo ga zabavim i ima dana kad je cijeli dan suh. Ali kad nekamo idemo sve se pobrka. Danas je cijelo jutro bilo sve super, a popodne u gostima se triput popiškio ... Pelene ne dam natrag jer uredno može biti suh po dva- tri sata ako se ne nalijeva vodom. Kako ga potaknuti da javi. On kad piški gleda u pišu i čim završi nastavi dalje s onim što je radio. Isprva nije dao ni da ga presvučem, a sad mi javi da se upiškio i povremeno se dobrovoljno i presvuče 

Odgovori s citatom