Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1062

Tema: Odvikavanje - mogu li jednostavno skinuti pelenu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam očajna, tapkamo na mjestu. Ništa se promjenilo nije! Po danu sve 5, piša, kaka na wc, u vrtiću doma...
    Ali noć!! Svaku noć je ona mokra. Ona ne kuži, ne reagira, ne smeta ju! Ne znam više kaj napraviti.
    Satvljala sam je u platnene da skuži da je mokra ali da ne promoči sve oko nje, ne smeta joj. Stavim je u gaće, mokra je do varata, ne smeta joj.
    Ja ne znam kaj ja krivo radim? Gdje smo fulali? Glupo mi vratiti joj pelenu, s tim još veća šteta rekla bih.
    Je li ipak premala??

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam očajna, tapkamo na mjestu. Ništa se promjenilo nije! Po danu sve 5, piša, kaka na wc, u vrtiću doma...
    Ali noć!! Svaku noć je ona mokra. Ona ne kuži, ne reagira, ne smeta ju! Ne znam više kaj napraviti.
    Satvljala sam je u platnene da skuži da je mokra ali da ne promoči sve oko nje, ne smeta joj. Stavim je u gaće, mokra je do varata, ne smeta joj.
    Ja ne znam kaj ja krivo radim? Gdje smo fulali? Glupo mi vratiti joj pelenu, s tim još veća šteta rekla bih.
    Je li ipak premala??
    kod nas isto
    ja vratila noćnu
    još su i prehlađeni, ne mogu riskirati da zarade još i upalu pluća dok spavaju mokri, moji jednostavno još nisu spremni probudit se po noći i zvat me za piškanje
    a znam doći za sat vremena ih pogledat i već su mokri
    i onda je tek rusvaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •