-
Ja sam tek nedavno shvatila da su nas tete unazadile. Svaka čast našim tetama, krasne su inače, ali ovdje su nas sabotirale.
Dakle, vratili smo noćnu pelenu, ali...ona je poečal i kakati u gaće. Napominjem da je sve funkcioniralo preko ljeta. Kakanje bi tu i tamo pobjeglo kad bi se zaigrala pa zaboravila tražiti ali svce u svemu išlo nam je jako dobro. Da bi ona sad poečal kakati u gaće. Pišanje i sve traži, sve 5, ali kaka u gaće.
I kako smo mi vratili tu noćnu, obznanili to tetama, one su nam "priznale da joj i one stavljaju pelenu na spavanju. Ok, hladno je, oni spavaju malte ne na podu, nema veze.
Ali moj pojam spavanja u peleni izgleda tako da dijete SAMO spava u peleni. Kad je budno skida se istog trena i ide se na wc, dakle samo za u snu.
I kaj, kad sam ja nesretna saopčila teti da je ona počela kakati u gaće (misleći da to ima veze s noćnom pelenom) one su mi još "priznale" i o da oni nju puste u peleni dok se ne pokaka (a to je kao odmah kad se probudi), pa su mirne s njom. 

I kaj sad??? KAJ SAD?? Baš sam ljuta, a Ela...kad joj objašnjavam di se kaka, ona spusti pogled i niti me ne želi gledati u oči, najradije bi pobjegla od mene...
U totalnu sam zamku upala.
inače, mojih dvoje stariji su skinuli noćnu jedan u tjedan dana od skidanja dnevne, a starija cura ju je skinula odmah. Meni je ovo koma. Mada znam da su sva djeca drugačija, ali mislim da smo ipak mogli bolje da smo to odradili sami.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma