Ja sam tek nedavno shvatila da su nas tete unazadile. Svaka čast našim tetama, krasne su inače, ali ovdje su nas sabotirale.

Dakle, vratili smo noćnu pelenu, ali...ona je poečal i kakati u gaće. Napominjem da je sve funkcioniralo preko ljeta. Kakanje bi tu i tamo pobjeglo kad bi se zaigrala pa zaboravila tražiti ali svce u svemu išlo nam je jako dobro. Da bi ona sad poečal kakati u gaće. Pišanje i sve traži, sve 5, ali kaka u gaće.
I kako smo mi vratili tu noćnu, obznanili to tetama, one su nam "priznale da joj i one stavljaju pelenu na spavanju. Ok, hladno je, oni spavaju malte ne na podu, nema veze.
Ali moj pojam spavanja u peleni izgleda tako da dijete SAMO spava u peleni. Kad je budno skida se istog trena i ide se na wc, dakle samo za u snu.
I kaj, kad sam ja nesretna saopčila teti da je ona počela kakati u gaće (misleći da to ima veze s noćnom pelenom) one su mi još "priznale" i o da oni nju puste u peleni dok se ne pokaka (a to je kao odmah kad se probudi), pa su mirne s njom.

I kaj sad??? KAJ SAD?? Baš sam ljuta, a Ela...kad joj objašnjavam di se kaka, ona spusti pogled i niti me ne želi gledati u oči, najradije bi pobjegla od mene...
U totalnu sam zamku upala.

inače, mojih dvoje stariji su skinuli noćnu jedan u tjedan dana od skidanja dnevne, a starija cura ju je skinula odmah. Meni je ovo koma. Mada znam da su sva djeca drugačija, ali mislim da smo ipak mogli bolje da smo to odradili sami.