Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
Zrina,vidis a ja bas mislim da smo pogrijesili sa ranim uvodjenjem tute...i moja je imala uredan ritam i zato je od 9og mj (cim se posjela) bila na tuti i kakala u nju!
Jedno vrijeme mi je i najavljivala kakanje no zadnjih mjesec je prestala (odnosno rece tek nakon sto se pokaka) i sad imamo vise pokakanih pelena nego kakanja na tutu...

Sad nam je plan kupiti onu dasku za na wc,ocito je tuta stara stvar i nije vise zanimljiva,vidjet cemo hoce li ju zainteresirat da ide na wc gdje i mama i tata,mozda ju to motivira.....
ni mi nismo imali nikakav sjedenja na tuti i čekanja, kad smo skinuli pelenu, skinuli smo je. meni je to rano uvođenej sjedenja na tuti besmisleno jer dijete od kao što ti reče 9 mj. nikako ne može bit spremno da spozna sam proces obavljanja nužde, ne može imati taj klik. moja frednica ima malenog koji sjedi na tuti od 8 mj a skinuo je pelene isto kad i moja malena s 2 god, ništa ranije jer niej bio spreman. A kad se sjetim čišćenja tute bljak...mi smo ionako brzo prešli na wc nastavak. sretno svima!!!!