Citiraj margaretica prvotno napisa Vidi poruku
Lutonjica i ostali koji ste odmah skinuli i noćnu, jesu li vaši pili po noći ili nacicavali ko moj. Moj obzirom na to koliko pije (mlijeka) nema šanse da ostane suh. Mislim da su one dvije noći bile suhe jer je bio zakočen od nemanja pelene (a sada je već ipak prošlo par dana pa se opustio).
Noćas je npr pišao oko ponoći nakon što se prvi put probudio (išao je spavati u osam i pol, prije toga se popiškio u tutu) i zalio krevet; presvukla sam i njega i krevet; oko 4 je cicao po ne znam koji put i poslije se ponovo popišao (kad se probudio oko 4 pokušala sam ga uzet i stavit na tutu, nije htio sjesti nego je bespomoćno sam krmeljav vikao cica cica pa nisam inzistirala nego sam ga vratila u krevet, dala mu cicu i poslije toga se popišao po sebi, meni i krevetu).
Bi li ga zbunilo da mu sad vratim pelenu za noć?
Ili da odustanem do drugog puta?
Bojim se da će on po noći pišati jako dugo jer nacicava i koliko vidim nema namjeru niti smanjiti niti prestati. A niti meni se ne da baviti se time, neka cica koliko hoće, jednom će prestati (valjda ).
Napredak je da se popiškio vani u stojećem položaju.
I mojima je noćna pelena nakon skidanja dnevne obično bila suha,ali se tu i tamo znalo desiti da je malo mokra pa sam (zato što sam lijena) tu noćnu ostavila još mjesec dva nakon skidanja dnevne. Isto tako su noćni cicoljipci sa x dojenja. Stariji se nikada nije po noći budio i tražio piškiti,ali mlađi sada traži i nosim ga piškiti kad traži- jednu noć čak dvaput, jednu nijednom i par puta jako rano ujutro. Znači, ima pelenu da mi ne smoči krevet,ali je ona suha ujutro.
Mislim da bi bilo šteta sada odustati od skidanja pelene jer očito zna što treba,a vjerujem da će i njemu biti po ovim vrućinama puno lakše bez nje.
Za podsjećanje i ispitivanje oko piškenja...to traje godinama.