Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1062

Tema: Odvikavanje - mogu li jednostavno skinuti pelenu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ako ga pitam da li mu se piša, kada vidim da se prima za pišu, kaže da da, skinem ga i on piša.
    Ako ga ništa ne pitam on će se popiškiti u gaće (i pokakati).
    Niti jednom nije sam tražio da ide (desetak dana), niti je on došao i meni ili tati (na svoj način) i rekao da mu se piša, nego se uhvati za pišu i tako mi vidimo i pitamo ga.
    Ja sam za to da prekinemo i ne gnjavimo ga više s ispitivanjem o pišanju, muž misli da trebamo nastaviti jer da on sve kuži i fali "samo" taj klik. Prijateljica mi kaže da je skidanje pelene učenje nove vještine i da za to treba vremena i tona živaca i da se pripremim na zapišavanje i zakakavanje i do nekoliko mjeseci.
    Ako mu sad vratim pelenu, ne znam hoće li me shvatiti kada mu je slijedeći put budem skinula.
    Šta da radim žene????

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Inače, moja curka imamo 1,7 g, povremeno se popiški i pokaki u wc-u, ali uglavnom ja podsjetim. Tu i tamo najavi da joj se kaka, ali i principu i dalje uglavnom sve obavlja u pelenu. Procijenila sam da još nije spremna za micanje pelene. Vidjet ćemo kako će sazrijevati ovo ljeto...

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Evo i mog prvog posta ovdje .
    Moj djecak je bez pelene nekih 10-tak dana (ima 2,5 god). Sam je trazio da mu ih skinem i ne zeli niti cuti za njih. Odmah sam makla i za dnevno i nocno spavanje i samo se jednom do sada popiskio dok je spavao.
    Mene muci sljedece. Zadnjih par dana mu skoro svaki put malo pobjegne u gacice, ja vidim, odvedem ga na tutu i on se tamo popiski do kraja. Sam rijetko kad trazi i ja sad ne znam sta da radim. Da ga i dalje ostavim bez pelene? Kako da mu objasnim da piski na tutu? Svasta sam do sada probala,ali ne pali. Za kakanje me zove, trazi tutu, malo mu pobjegne u gacice dok dođemo do wc-a,ali tamo se pokaka do kraja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •