Mi proveli 9 dana u kampu koje je ona provela bez pelene (stavljali smo samo noćnu). Kraj šatora je bila tuta, wc nam je bio vrlo blizu. Kako je to izgledalo?
Najprije dobro, 2-3 dana je zapišavala okolo, ali je i bez problema na podjećanje sjedala na tutu i piškila i kakila. Čak je i svaki put najavila kakanje.
A onda je počela regresija. Sve više je počela zapišavati okolo, omiljeno mjesto za piškenje je bio ručnik za plažu, ali i svugdje gdje je stigla, a onda je počela i kakati okolo. Ispred šatora, čak bi se za svako govance malo premjestila naprijed; na plaži; u hodniku wc-a... Ja sam svugdje sa sobom nosila najlon vrećice i papir i skupljala kakicu. Počela je odbijati sjedati na tutu, nakon 5-6 dana više nije ništa htjela obavljati na tuti pa sam to prihvatila...ok, možda je osjećala pritisak pa se buni... Npr. svako smo večer išli na trampolin koji obožava i nikad se nije popišila tamo..dok joj jedno večer nisam rekla da ako joj se piški da mi kaže jer se na trampolinu ne smije piškiti....tad se popišala dva puta.
Sad smo doma, rezime je taj da se više ne kaka u pelenu već ili pita ili to obavi kad je stavim na tutu (sad opet može tuta), ali piški i dalje gdje stigne pa smo vratili pelenu jer smo malo u stanu. Na plaži je i dalje skidam.

Dakle, mislim da nije spremna, bio je to pokus koji sam baš htjela napraviti dok smo u kampu.
Pričekat ćemo.