Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1062

Tema: Odvikavanje - mogu li jednostavno skinuti pelenu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi smo vec mjesec po citav dan bez pelene. Neki dani prodju bez nezgoda, a neki ih bude 3-4. Uglavnom moram cesto da ga stavljam na wc, da pitam hoce li piskit i sl, sam uglavnom ne trazi vec pokaze i pocne odmah obavljat svoje...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj alef prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo vec mjesec po citav dan bez pelene. Neki dani prodju bez nezgoda, a neki ih bude 3-4. Uglavnom moram cesto da ga stavljam na wc, da pitam hoce li piskit i sl, sam uglavnom ne trazi vec pokaze i pocne odmah obavljat svoje...
    ovako otprilike i mi
    na moru mi se cinilo da mu je bolje "išlo" ili nam se to činilo jer je bio stalno gol u vrtu pa nije bilo većih problema sa sredjivanjem piskice i kakice po dvoristu
    sad nam je doma puno teze
    jucer jedno 4 zapisavanja u gace+100 nutkanja na wc ili trcanja u zadnji cas kad se on izjasni da mu je sila
    danas 2 kakanja u gace, 3 zapisavanja +100 nutkanja na wc ili trcanja u zadnji cas kad se on izjasni da mu je sila
    2 puta sjedio u zapisanom bez da je A rekao (mi nismo skuzili)
    ne kuzi razliku izmedju pisanja i kakanja (kad mu se kaka kaze da mora pisati), ne zna pisat stojecki)

na rubu smo da mu vratimo pelenu, a opet nam zao jer je sad vec cca 4tjedna bez
    nemam pojma...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    ovako otprilike i mi
    na moru mi se cinilo da mu je bolje "išlo" ili nam se to činilo jer je bio stalno gol u vrtu pa nije bilo većih problema sa sredjivanjem piskice i kakice po dvoristu
    sad nam je doma puno teze
    jucer jedno 4 zapisavanja u gace+100 nutkanja na wc ili trcanja u zadnji cas kad se on izjasni da mu je sila
    danas 2 kakanja u gace, 3 zapisavanja +100 nutkanja na wc ili trcanja u zadnji cas kad se on izjasni da mu je sila
    2 puta sjedio u zapisanom bez da je A rekao (mi nismo skuzili)
    ne kuzi razliku izmedju pisanja i kakanja (kad mu se kaka kaze da mora pisati), ne zna pisat stojecki)

na rubu smo da mu vratimo pelenu, a opet nam zao jer je sad vec cca 4tjedna bez
    nemam pojma...
    izgleda da je razlog ovom našem "nazadovanju" bila viroza koju je neposredno nakon tih nezgoda dobio
    sad je opet sve 5
    nadam se da ce i ostati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •