-
evo mi navršili danas 2 godine... i svi su nam naravno kupili gačice jer je on kao već veeeliiikiii i svi su do 2 godine skinuli pelene. Pilaju. I rade pritisak na mene, a ja kao ne pokušavam dovoljno ustrajno. Kao prvo - napišava se tokom noći, ujutro je pelena teška, kad kaka, kuži da ga pitam da li kaka ali se ljuti i viče NEEEEE, sakrije se iza stola, čučne i tiska. Kad ga pitam šta je u peleni kaže "kaka" , potapše se po riti i kad ponudim novu čistu laganu pelenu opet viče NEEEEEE, bježi, plače i skriva se. Imali smo pokušaj da ga stavimo na kahlicu i fora mu je, sjedio je jedno 40 minuta, onda se ustao, raširio noge (sad ja pak vičem NEEEEEEEEE) i popišao se, bez prekida bez obzira što ja vičem (on me gleda kao "šta ti je?") i opet sjeo na kahlicu. Taj dan se u roku dva sata popiškio triput po svuda (kauč, parket, tepih). Kad ja odem na wc, on dođe do mene i tapše sebe po peleni po riti, zna šta radim, jasno mu je. I sad smo počeli komentirati kad obavi u pelenu "Kako smrdiš!!!, To je fuj! ... "itd. Imam dojam da u nečem griješim. Ili da ga pustim još dva mjeseca na miru? Sve u svemu, Kahlica je dio inventara u dnevnom boravku i Svako malo ga stavimo na nju, ali još nikad nije ništa obavio. Kad mu se kaka, a nasadimo ga na kahlicu, on kakanje odgodi do - pelene. I onda se obično navečer ili tek idući dan pokaka.
Lastane kaj da delam?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma