Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1062

Tema: Odvikavanje - mogu li jednostavno skinuti pelenu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Diana, mislim da ti dijete nije spremno za odvikavanje, potrošit ćete jako puno živaca i vremena, a dijete bi se moglo početi loše osjećati. Kad je dijete spremno, osjetit ćeš i odvikavanje će se dogoditi u jako kratkom vremenu, bilo ljeto ili zima. To ti kažu i udžbenici, ali i mnoge mame.

I moje je iskustvo slično. Ja sam probala ljeto prije njene 2. godine, bilo je svega. I onda je u ožujku (2,4) bila doma na bolovanju, pitala sam je jel hoće da se riješimo pelena, rekla je da hoće, skinula joj dnevnu i noćnu u istom danu - taj dan je zapišavala, drugi dan je sve bilo ok danju, nakon tjedan dana i noću. I to je bilo to. Vratila dijete u jaslice s bolovanja od kozica bez pelena, a nije bilo ljeto. Do ljeta su više-manje skoro svi jasličarci bili skinuli pelene, samo mali broj je čekao ljeto.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Diana, mislim da ti dijete nije spremno za odvikavanje, potrošit ćete jako puno živaca i vremena, a dijete bi se moglo početi loše osjećati. Kad je dijete spremno, osjetit ćeš i odvikavanje će se dogoditi u jako kratkom vremenu, bilo ljeto ili zima. To ti kažu i udžbenici, ali i mnoge mame.

I moje je iskustvo slično. Ja sam probala ljeto prije njene 2. godine, bilo je svega. I onda je u ožujku (2,4) bila doma na bolovanju, pitala sam je jel hoće da se riješimo pelena, rekla je da hoće, skinula joj dnevnu i noćnu u istom danu - taj dan je zapišavala, drugi dan je sve bilo ok danju, nakon tjedan dana i noću. I to je bilo to. Vratila dijete u jaslice s bolovanja od kozica bez pelena, a nije bilo ljeto. Do ljeta su više-manje skoro svi jasličarci bili skinuli pelene, samo mali broj je čekao ljeto.
    Već sam prošla jedno odvikavanje od pelena, sa starijom kćeri, upravo tako kao što si i napisala, brzo, u samo 5 dana, i od tad je sve išlo svojim tokom. Imala je 2,5 godine, bilo je ljeto i sve mi se super poklopilo. Htjela sam to isto probati sa malim sad po ljeti ali očito nije još spreman i morat ću pričekati. malo mi je bed jer na jesen kreće u jaslice, a i zima mi baš nekako ne paše zbog povećane količine odjeće za vrijeme odvikavanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •