Palcice kako vam ide?
Mi se malo mucimo s kakanjem. Moram ga pratit da ulovim kad mu se kaka pa uvalim tutu.
Palcice kako vam ide?
Mi se malo mucimo s kakanjem. Moram ga pratit da ulovim kad mu se kaka pa uvalim tutu.
Nakon prvog dana i zapišavanja mi smo se gotovo u potpunosti rješili pelene. Drugu noć je nije htio, sljedeći dan je odlučio piškiti i po travi (mali zahtjevnić je i teško ga je na išta nagovoriti pa smo tim više sretniji), jedino kaka u pelenu. To ionako obavlja samo samnom, u kutu, pa sam ga pustila dok sam ne odluči. Ponudim mu tutu, školjku, gaće - neće. Kad bude spreman. Inače mu ni ne promakne, baš sam sretna. Sam uzme tutu, jedino ga oko ponoći usnulog posjedam da se popiški jer ne bi izdržao do jutra. Baš sam zadovoljna. Čak me i tuga lovi ako više nikada ne bude po kući pelena.![]()
boss, imaš li dvije tute pa da ih paralelno posjedneš? Jedan bi drugome mogli biti motivacija.
Stavi neku robu u kadu i reci da kada nije slobodna i da više ne mogu piškiti i kakati u kadu. Djeca su prilagodljivija više nego što mi mislimo.
Definitivno ti moraš odlučiti i onda maknuti pelene. Kupi šarene i vesele gaće na dinosaure, zmajeve, što već vole, tute na prihvatljive likove i sretno!
npr. vilenjaku je baka kupila onaj nastavak na školjku. Nisam mu stigla kupiti za kod nje tutu i silom prilika, iako je odbijao, prihvatio je kod nje odlazak na školjku. Dok kod kuće inzistira n atuti.