-
-
Imam na nozi jedan ispupčeni crveni madež zadnje dvije-tri godine (unutarnja strana bedra) koji sam već nekoliko puta raskrvarila prilikom depiliranja (mali je i svaki put se čudim koliko krvi može iz njega izaći). Osim što baš jako krvari i moram ga imati zaštićenog, tj. pod flasterom idućih par dana, nemam nekih problema s njim, zapravo ne znam ni je li i koliko je opasno raskrvariti ga.
-
Oni uvijek jako krvare. Ja sam jednom ogrebala jedan na nosu i taj mi je krvario valjda 2 sata obilno. Ali to je usput sve sto znam o njima.
MOja mama ih isto ima podosta, al zasto pojavljuju - pojma namam.
-
Proguglaj cherry angioma mislim da je to - to.
-
-
Evo, samo da javim update - jucer je bio na odstranjivanju hemangioma.
Ako nekome zatreba info za slicne mozda probleme - mogu bez daljnjega preporuciti Polikliniku Orlando - super usluga, predivan kirurg s Klaiceve - dr. Barcot, stvarno smo izuzetno zadovoljni!
Maleni nije morao dobiti opcu anesteziju, kako bi bilo u bolnici, a zbog cega bi onda morao i prespavati u bolnici, nije mu rezan, vec specijalnim laserom odstranjen hemangiom, uz sve to je maleni bio jako discipliniran i miran, da je dobio sve pohvale doktora 
Nece ostati veliki oziljak, a sretni smo da je uklonjen jer barem nece hodati s flasterom ko u zadnjih mjesec dana od tolikog krvarenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma