Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Crveni madez - raskrvario ga je

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Crveni madez - raskrvario ga je

Negdje prije mjesec dana na sljepoocnici mu je izasao crveni madez (hemangiom valjda). Nije onaj djecji kozni, vec onaj ispupceni. Malen je, velicine recimo tocke kad biste ju nacrtali flomasterom
    Nocas ga je vec 2. puta zakacio i raskrvario
    Jutros ja otvaram flaster da pokazem zeni u ljekarni, a on pocne krvariti (a flaster nije bio zalijepljen za ranu). I bas krvari jako. Nikako ga nisam mogla zaustaviti.
    Nazvala doktoricu, rekla mi da drzim 10 min cvrsto i prestalo je. No, nije nista komentirala o tom madezu, jer smo na moru, a ona ga do sada nije vidjela.
    Moje je pitanje: imate li iskustva s tim ispucenim crvenim madezima (ja ih imam poprilicno, al nisam niti jednog raskrvarila) te koji je razlog da se oni pojavljuju???
    Thanks!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Imam na nozi jedan ispupčeni crveni madež zadnje dvije-tri godine (unutarnja strana bedra) koji sam već nekoliko puta raskrvarila prilikom depiliranja (mali je i svaki put se čudim koliko krvi može iz njega izaći). Osim što baš jako krvari i moram ga imati zaštićenog, tj. pod flasterom idućih par dana, nemam nekih problema s njim, zapravo ne znam ni je li i koliko je opasno raskrvariti ga.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oni uvijek jako krvare. Ja sam jednom ogrebala jedan na nosu i taj mi je krvario valjda 2 sata obilno. Ali to je usput sve sto znam o njima.
    MOja mama ih isto ima podosta, al zasto pojavljuju - pojma namam.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Proguglaj cherry angioma mislim da je to - to.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Hvala!

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo, samo da javim update - jucer je bio na odstranjivanju hemangioma.
    Ako nekome zatreba info za slicne mozda probleme - mogu bez daljnjega preporuciti Polikliniku Orlando - super usluga, predivan kirurg s Klaiceve - dr. Barcot, stvarno smo izuzetno zadovoljni!
    Maleni nije morao dobiti opcu anesteziju, kako bi bilo u bolnici, a zbog cega bi onda morao i prespavati u bolnici, nije mu rezan, vec specijalnim laserom odstranjen hemangiom, uz sve to je maleni bio jako discipliniran i miran, da je dobio sve pohvale doktora
    Nece ostati veliki oziljak, a sretni smo da je uklonjen jer barem nece hodati s flasterom ko u zadnjih mjesec dana od tolikog krvarenja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •