-
Kupanje na Jarunu
Da li ste imali nekih zdravstvenih posljedica zbog kupanja na Jarunu?
Mi smo se konačno odvažili, ali me ipak malo brine.
I da li volite ići na Jarun na kupanje?
-
Nije da sam luda za kupanjem na Jarunu, ali svake godine se okupam 2-3 puta (kad postane nenormalno vruće, i češće bih, ali sam na drugom kraju grada pa mi se ne da vozit po vrućini) i nisam nikad imala problema s kožom ili sl. Jezero nije ništa prljavije od prepunih plićaka na mnogim jadranskim plažama, a i kad god sam bila nije bilo gužve.
-
Nevolim se kupat u jezerima i bazenima...............jedne godine sam sa mužem tada dečkom bila na jarunu bilo je toliko vruće da se on odlućio okupat i naravno krenuo mene nagovarat ,bio je toliko uporan da sam na kraju ušla u jezero ,ali kako sam izašla nakon 2 sata su m i poizbijali lišajevi po rukama.
inaće stvarno nemam nikakvih dermatoloških problema .
Posljednje uređivanje od anitak : 19.07.2010. at 13:18
-
Nisam baš ljubitelj, ali klinci jako vole. Ove godine su se kupali i na Jarunu i na Bundeku. Ništa im nije bilo. Kako smo blizu Bundeka prvo su se nekoliko puta uvalili u njega (i to su baš plivali i ronili), pa mi je nakon tog Jarun djelovao kao more. Preko tjedna na Jarunu ima malo ljudi, mi smo se kupali u onom dječjem bazenu (to je u blizini mjesta za roštiljanje i skate staze). Plaža je čista i voda mi se čini OK. Prošli tjedan u doba groznih vrućina nas je to kupanje spasilo
-
Još nismo bili ove godine, a inače, redovito odlazimo svakog ljeta. Djeca to obožavaju. Jedva čekam malo slobodnog vremena da ih odvedem....
-
Mi se isto okupamo 2-3 puta po ljeti. Sve OK. Otuširamo se svi kada dođemo doma od glave do pete i sve 5.
-
Priateljica mm se bavi analizom vode i redovito kontroliraju vodu u jarunu i stalno je ok. Stovise, kaze da bi se cak mogla i piti, tj. da nema nikakvih stetnih bakterija u njemu. Moji klinci se isto kupaju.
-
ja sam se osula al to je bilo vjerojatno na psihičkoj bazi jer se grozim jezera, rijeka...
-
-
Zadnje vrijeme se nismo kupali, ali smo se prije često znali kupati. Moj stariji sin je bio mala beba i kupao se puno puta, nikad nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Voda je stalno na analizama i znam da Jarun dobiva one plave zastavice za čistoću vode. Ovo sa osipima, lišajevima i slično vjerovatno nije od Jaruna. Kao što je netko rekao zašto bi more na onim pretrpanim plažama bilo čišće, sigurno nije.
-
Nema šanse, svaki put sam dobila osip.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma