Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kupanje na Jarunu

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Kupanje na Jarunu

Da li ste imali nekih zdravstvenih posljedica zbog kupanja na Jarunu?
    Mi smo se konačno odvažili, ali me ipak malo brine.
    I da li volite ići na Jarun na kupanje?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nije da sam luda za kupanjem na Jarunu, ali svake godine se okupam 2-3 puta (kad postane nenormalno vruće, i češće bih, ali sam na drugom kraju grada pa mi se ne da vozit po vrućini) i nisam nikad imala problema s kožom ili sl. Jezero nije ništa prljavije od prepunih plićaka na mnogim jadranskim plažama, a i kad god sam bila nije bilo gužve.

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nevolim se kupat u jezerima i bazenima...............jedne godine sam sa mužem tada dečkom bila na jarunu bilo je toliko vruće da se on odlućio okupat i naravno krenuo mene nagovarat ,bio je toliko uporan da sam na kraju ušla u jezero ,ali kako sam izašla nakon 2 sata su m i poizbijali lišajevi po rukama.
    inaće stvarno nemam nikakvih dermatoloških problema .
    Posljednje uređivanje od anitak : 19.07.2010. at 13:18

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nisam baš ljubitelj, ali klinci jako vole. Ove godine su se kupali i na Jarunu i na Bundeku. Ništa im nije bilo. Kako smo blizu Bundeka prvo su se nekoliko puta uvalili u njega (i to su baš plivali i ronili), pa mi je nakon tog Jarun djelovao kao more. Preko tjedna na Jarunu ima malo ljudi, mi smo se kupali u onom dječjem bazenu (to je u blizini mjesta za roštiljanje i skate staze). Plaža je čista i voda mi se čini OK. Prošli tjedan u doba groznih vrućina nas je to kupanje spasilo

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Još nismo bili ove godine, a inače, redovito odlazimo svakog ljeta. Djeca to obožavaju. Jedva čekam malo slobodnog vremena da ih odvedem....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi se isto okupamo 2-3 puta po ljeti. Sve OK. Otuširamo se svi kada dođemo doma od glave do pete i sve 5.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Priateljica mm se bavi analizom vode i redovito kontroliraju vodu u jarunu i stalno je ok. Stovise, kaze da bi se cak mogla i piti, tj. da nema nikakvih stetnih bakterija u njemu. Moji klinci se isto kupaju.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam se osula al to je bilo vjerojatno na psihičkoj bazi jer se grozim jezera, rijeka...

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obozavamo Jarun, kupamo se cim imamo prilike (citaj: neradni dan + voda dovoljno topla za kupanje)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zadnje vrijeme se nismo kupali, ali smo se prije često znali kupati. Moj stariji sin je bio mala beba i kupao se puno puta, nikad nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Voda je stalno na analizama i znam da Jarun dobiva one plave zastavice za čistoću vode. Ovo sa osipima, lišajevima i slično vjerovatno nije od Jaruna. Kao što je netko rekao zašto bi more na onim pretrpanim plažama bilo čišće, sigurno nije.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nema šanse, svaki put sam dobila osip.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •