-
Parna pećnica
Zanima me imate li kakvih saznanja o ovome, iskustva i kakva su.
hvala
-
:? -nikad čila,Lara ako znaš nešto više, pliz napiši...
-
Vidjela sam reklamu od firme Miele. Negdje oko 8000 kn. Zanimljivo izgleda, samo ne znam joj dimenzije - bočno dolazi rezervoar s vodom pa sad ne znam da li je prostor za pećenje - kuhanje standardne širine + rezervoar ili je toliko manja. A me razmete?
-
Hm, Miele je stvarno dobra firma, pretpostavljam da je to onda stvarno ok proizvod
-
Vidi Miele parna pecnica.
Na jednom NL situ sam nasla da je cijena modela G 4060 cca 2250 eurica! :shock:
-
Sve što znam je nekakva reklama negdje, a kako mi to sa parom zvuči zdravo i niskokalorično
odmah se zapalila pa krenula tražiti i ispitivati.
Ali cijena je too much :shock:
-
zanima me da li parne pećnice mogu funkcionirati i kao "obične" (pečenje, ali ne na paru) ili onda moraju biti "kombinirane"?
-
ja imam Smeg kombiranu pećnicu (para i obična)
koristim je već 4 godine i odlična je
veličina je kao klasična pećnica a funkcija pare se koristi uz dodatak pročišćene vode. kad koristiš paru hrana se peče u velikoj ovalnoj zdjeli na samom dnu pećnice. izvrsno je što možeš komad mesa nabosti pa da para ide direktno u meso, to je jako fino, ili pustiš da para ide u cijelu zdjelu.
za preporuku je
-
i da, pećnica koja je samo parna nije veličine kao klasična nego je kao ugradbena mikrovalna i ne može peći drugačije!
-
hvala, maxi, da, skontala sam da su većinom manjih dimenzija... uh
sad predstoji odluka...
da li ju često koristiš? meso i drugo stvarno ima bolji okus
?
-
što točno znači izraz "kompaktna" u kontekstu pećnica
-
sve pečem na paru osim kolača i kruha
problem je ako imaš goste i trebaš speći pol pajceka...naravno da ne stane u oval
nas je često vikendom cca 5-6 odraslih za stolom + djeca i spečem dovoljno za sve u ovalu. eventualno posebno u pleh stavim dodatno ali se sve peče istovremeno jer oval ide direktno na dno pećnice. stvarno je ukusnije s parom, onako je sočno.
sad mi cure sline...
-
Ima je i Elektrolux. Mislim da je cijena oko 10.000kn.
-
-
Planiram kupiti ugradbenu pećnicu Smeg SC855P-8, pa molim za pomoć. Obzirom da nije baš jeftina, ne želim se zaletiti. Zanima me da li su Smegove pećnice kvalitetne, te da li imaju kakve mane. Ne poznajem nikoga tko ima Smegovu pećnicu pa zato pitam. Ova koju planiram kupiti ima 10 programa, ventilator, čišćenje na paru, teleskopske vodilice itd. Bila bih ti jako zahvalna ukoliko bi mi odgovorila da li si zadovoljna sa Smegovom pećnicom.
-
ja ima Smeg kombiniranu s parom. mama ima istu. svaka ima mjesto gdje peče slabije, meni u desnom prednjem kutu, njoj na drugom mjestu. inače je ok
-
Gdje si kupila Smegovu pećnicu, ako se sjećaš? Najpovoljnije što sam našla je 2gems d.o.o. u Branimirovoj (zapravo internet prodaja). Do sada nisam uspjela pronaći neki dućan u Zagrebu koji drži takve pećnice, pa da ih čovjek može vidjeti prije kupnje. Inače, pronašla sam neka mišljenja korisnika smeg pećnica koji kažu da nisu toliko dobre koliko koštaju. Obzirom da mi samo takve pećnice odgovaraju uz rustikalnu kuhinju, nemam izbora već kupiti pa ćemo vidjeti. Nadam se da ću biti zadovoljna.
-
mi se snalazimo sa postavljanjem posudica sa vodom okolo.bude jednako efikasno ali malo više zaj***.prvo smo stavljali dolje brotvan vode,ali onda se nije donji dio baš idealno zapekao,pa smo počeli sa ovom varijantom posudica.
-
Smeg ima svoj maloprodajni dućan na Radničkoj blizu Top shopa
-
Ima li netko novijih iskustava s parnim pećnicama?
Nekako mi se electrolux čini najprihvatljivija cijenom i onim što mislim da bi trebala imati.
Svaki prijedlog je dobrodošao
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma