Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kupanje za vrijeme menstruacije

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Kupanje za vrijeme menstruacije

Podsjetite me zašto se ne preporuča . Zaboravila sam.

Jel' stvarno mogućnost upala veća ili su to samo bapske priče?

Kao, ušće maternice je lagano prošireno u te dane, pa je lakši ulaz bakterija u maternicu i mogućnost upale je veća. A, i, tampon, koji se natopi vodom, također pospješuje razmnožavanje bakterija.

Jel' ovo točno ?

Naime, 'gospođa' bi mi trebala sletjeti taman usred godišnjeg, i ne pada mi na pamet ne kupati se, ali ipak da vidim vaše mišljenje.

Normalno da se za vrijeme menge tuširam, ali se nikad ne kupam, a sad bi još trebala u moru.

Kako vi?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam se najnormalnije kupala za vrijeme menstruacije s time da nisam ko i obično bila po uru vremena u vodi nego kraće i obaveno sam nakon izlaska istuširala u slatkoj vodi i zamjenila tampon i nikad mi se ništa nije dogodila, sreća...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se najnormalnije kupala za vrijeme menstruacije s time da nisam ko i obično bila po uru vremena u vodi nego kraće i obaveno sam nakon izlaska istuširala u slatkoj vodi i zamjenila tampon i nikad mi se ništa nije dogodila, sreća...
    Super. Neću vjerojatno imati tuš pri ruci kad izađem iz mora (ne baš posjećeni otok), ali kupala se budem.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A vidi mi smo se baš te godine kupali na plaži koja je imala tuš... Sigurna sam da ti se ništa ne bude dogodilo ak samo na plaži zamjeniš tampon....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma da, tak i budem.

Ništa mi drugo ne preostaje .

toolaa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

čitav život se kupam u moru od svibnja do studenog imala m. ili ne. nikad nisam imala nikakav problem s tim u vezi. no, sunčanje je druga stvar. na ovako jako sunce ne bih izlazila za tih dana (je ne bih niti inače, al kako ko voli) ne zato jer znam da postoji neki konkretni medicinski razlog, nego zato jer se većina žena za vrijeme menstruacije osijeća malo zamantano, i sklonije smo glavobolji i sl. što sunce i vručina mogu samo pogoršati i upropastiti dan. fino odmaranje u hladovini i povremeno namakanje u moru su super kombinacija.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja se cijeli život kupam s menstruacijom (čak se niti ne tuširam odmah poslije jer sam na plaži bez tuševa) i nisam imala nikad nikakvih upala. Što se bakterijskih upala tiče, one su moguće na bazenima i manjim, posjećenijim jezerima, bez obzira na menstruaciju.

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

I ja sam se kupala za vrijeme m. i nisam imala nikakve upale ili bakterije. Nisam znala da se to ne preporuča.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni nije drago kupat se jer mi se prekine menstruacija na cijeli dan. Nekako...možda sam popila bapske priče, al ja e ne osjećam baš za kupanje(mislim u moru). Možda sam osjetljivija u tom periodu na temp. i malo mije tlaka mijenjat tampon nakon kupanja, i volim se kupat/plivat duuuuugo
    Tuširanje ne preskačem

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja se kupam ako me zadesi na moru. A uvek me nekako zadesi.
    Posle kupanja (koje traje i po sat-dva) se presvucem u suvo, stavim ulozak i to je to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •