Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Kako se nosite s bebama koje stalno plaču?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Na kraju je uz glazbu odspavao mislim točno pola sata..evo sad zaspao na ciki..ne očekujem čudo..bila sam uspila pogledati dva kratka videa o tome kako se veziva marama..meni je makar u ova dva videa izgledalo da je dijete skroz pogrbljeno u tome? možda ima više načina vezivanja i postavljanja djeteta..nadam se da ću uhvatiti vremena još neki pogledati..

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam se sjetila, moja bi zaspala uz Big Bang Theory. Jednostavno su svi ti streberi obuceni u zive boje i ima nesto u intonaciji njihovog glasa sto ju je totalno hipnotiziralo i onda bi zaspala moja Cooperica
    opet ću izigravati policajca - ne želim suditi koliko je nekom teško, ali ako baš niste pred živčanim slomom (pravim), ako možete ikako drugačije, nemojte ostavljati bebe da gledaju TV! postoje brojne studije o usporavanju razvoja mozga na taj način. A svako malo se ovdje jave neke teme s naslovima "beba ne reagira" i prije nego je otvorim znam da ću tamo naći rečenicu "pogotovo nakon što je duže vremena gledala tv"
    to vrijedi i za tzv "baby tv"!

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam uspila pogledati dva kratka videa o tome kako se veziva marama..meni je makar u ova dva videa izgledalo da je dijete skroz pogrbljeno u tome? možda ima više načina vezivanja i postavljanja djeteta..nadam se da ću uhvatiti vremena još neki pogledati..

kralježnica treba biti savinuta u kao fetalnom položaju, ali se ne smije savijati u stranu. Meni pomaže provjeriti u ogledalu nakon što namjestim bebu - kad se gledaš bočno, leđa trebaju biti povijena, a kad si prema ogledalu, potpuno ravna.

osim toga, noge trebaju biti raširene (to je položaj tummy to tummy) i podignute u položaju kao kad mala čimpanza visi na mami - koljena trebaju doći malo iznad razine trtice. Takav položaj je koristan za razvoj kukova.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •