-
Imala je nosic zacepljem. Inhalirala sam ju 2x dnevno i usisavala nosic. To je sam iza nas(hvala Bogu) i mislim da se stanje polako popravlja.
Danas sam je probala staviti u nosiljku i nije bila bas odusevljena. Mozda nisam dobro sve pokopcala jer sam bila sama kod kuce pa nisam mogla. Probat cu jos kad ce mi netko moci pomoci da pravilno sve narihtam.
Dojim je lezeci ili u polozaju kolijevke jer drugi polozaji ne dolaze u obzir,jednostavno ne zeli. Nakon svakog podoja ju dignem i ona podrigne obavezno. Nisam probala grijati trbuhcic ali cu pokusati i to. Povijala ju nisam ni necu jer je jako aktivna i time bih jos pogorsala stvar. Kukove vjezbamo kod svakog presvlacenja jer joj lijevi kuk nije 100% kao desni. Drugi tjedan imamo uzv kuka da vidimo je li se stanje popravilo. Na prehranu gledam od prvog dana dojenje i pridrzavam se sve sto ste vi naveli. Po mome od moje prehrane ne bi trebala imati grceve. I ja pijem caj za dojilje od prvog dana,cak i bebi znam jednom dnevno dati caj od komoraca da povuce par puta. Jucer i danas se stanje pocelo popravljati pa cemo vidjeti kako ce biti dalje
Posljednje uređivanje od spajalica : 03.03.2021. at 11:31
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma