Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: kašnjenje prtljage/izgubljena prtljaga

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno kašnjenje prtljage/izgubljena prtljaga

mozda ce mi tko znati pomoci.

Izgubljena nam je prtljaga i nemam pojma hoce li ju ikada naci.imam neki osjecaj da nece.
    Unutra je moja i Ivina odjeca.Hodam tri dana ko kreten po Kanadi-ali sv sreca da se i oni inace bedasto odjevaju pa ne odskacem puno.
    Sada mi vele da imam pravo na nadoknadu štete u iznosu 50% od kupljenih novih stvari.Naravno samo nužnih.i još neke naknade.
    Zna li tko kako to ide?i kome se moram obratiti za tu naknadu?kompanjij kojom smo letili ili?
    Koliki su rokovi?

p.s. sutra cu u šoping-ipak se moram presvuci!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ajajaj, pa gdje vas je to snašlo... A zašto misliš da nećeš dobiti kofer?

Inače ti ne mogu pomoći, samo suosjećam.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko dugo cekas?

Mojima je Croatia u Amsterdamu (gdje su presjedali za USA) izgubila kofer, no stigao je u roku od 48 h.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ako si ugovorila putno osiguranje (sa osig. prtljage) imaš pravo na naknadu.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama su jednom izgubili prtljagu u Kopenhagenu i da nisam slučajno znala koja su nam prava, ne bismo dobili ništa, jer su aerodromski službenici bezobrazno šutjeli.

Dakle, s osiguranjem koje smo tada imali, dobili smo toaletni pribor i jednu čistu majicu (originalno zapakiranu) po osobi. Također su nam vratili novac za dodatnu odjeću koju smo kupili na licu mjesta, ali samo u količini za jedan dan (znači, cjelokupna osnovna garderoba, komada jedan). To je bilo za slučaj da nam prtljagu dostave u roku od 48 sati, što se i dogodilo. Da smo je duže čekali, imali bismo još neka prava.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ako imate kreditne kartice i na njima imate neka osiguranja bas u vezi toga. ovo znam za zlatni Amex, za ostela ne znam. mozete nazvati svoju centralu i pitati.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

prtljaga se racuna kao zakasnjela 45 dana; vecina se nađe u par dana i dostavi putnicima. Nakon 45 dana se proglasava izgubljenom, i placa se 20 dolara po kilogramu tezine (znaci ako su torbu vagnuli i imala je 15 kila, dobit ces 15x20=300 dolara odstete, sta god da je bilo u njoj.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Izgubili su vecinu prtljage i mojima prosle godine kad su se vracali iz Amerike. Ostala je u Chicagu, gdje im je bilo prvo presjedanje. Nadjena je i dostavljena u Zagreb, na kucnu adresu, kroz par dana.

Detalje oko naknade za nikad pronadjene stvari ne znam, ali znam da postoji i ta opcija. S obzirom da su moji putovali kuci, nije im ponudjena (a mislim i da ne postoji) naknada za cekanje, tipa povrata novca za kupovinu nuznih osobnih stvari, itd.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nedavno,prilikom povratka iz Amerike mi je izgubljena prtljaga, našli su je u roku 24 h, dostavili na kućnu adresu. Torba je bila sa slomljenom ručkom i nadoknadili su mi štetu u iznosu od 170 kn. Novce sam čekala 7 dana.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

samo da javim da su nasu prtljagu nakon5 dana locirali i sad cekamo da nam je vrate.nisam nis pametno saznala za povrat love kojom smo kupili ono osnovno pa ako netko zna neka piseeeeeee!

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Nama su jednom izgubili prtljagu u Kopenhagenu i da nisam slučajno znala koja su nam prava, ne bismo dobili ništa, jer su aerodromski službenici bezobrazno šutjeli.

.
    I mojoj sestri se isto dogodilo s Croatiom i za 3 dana čekanja je dobila 200-injak kn.
    Sve je to slučajno saznala, a svi šute kao zaliveni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •