Eto, imam problem tj nemam ja ali ima moja mama koja je primjenila outsorcing pa zahaklala mene , da to izvolim riješiti i to u kratkom roku, stoga pomagajte drugovi pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiz
Eto, imam problem tj nemam ja ali ima moja mama koja je primjenila outsorcing pa zahaklala mene , da to izvolim riješiti i to u kratkom roku, stoga pomagajte drugovi pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiz
Postoji tekućina za to. Prijateljica je imala kuhinju s mramornim podom (doduše bijelim) ali nabavljala je neko namjensko sredstvo baš za to.
Ne znam više je li to ovo isto (mislim da je ona svoje kupovala u Italiji) ali trebaš ovako nešto: http://www.itv-murexin.hr/upload/tmb...%20mramora.pdf
Nisam napisala, vosak treba prvo mehanički očistiti, a masne fleke koje ostanu očistiti s tim sredstvom.
aha, a jel to može i na spomenik na groblju ?
i gdje da kupim taj murexin ?
Posljednje uređivanje od maria71 : 21.07.2010. at 08:29
google kaze ovdje imas dolje u footnote-u kontakte. zanimalo pa guglala.
sad će me još natjerati u Istru po to///////////////7
pa daj mare nazovi, pitaj i nek ti posalju, a ima i istrijanki koje ce ti sigurna sam kupiti i poslati.
Posljednje uređivanje od spajalica : 21.07.2010. at 08:39
ma joj, mrzim kad me netko autsorsa a to mi mater redovito radi... nazvat ću ali ne danas , jer mi se ne da
Toga bi moglo biti za kupiti u dućanima boja i lakova i dućanima s građevinskim materijalom. Ne bi me iznenadilo da i služba za održavanje groblja to ima. Možda se može naručiti usluga čišćenja groba, pa ne moraš ništ kupovati. Ili pitati klesare kak se održava mramor, oni bi to isto mogli znati i imati kemikalije.
I ja imam problema sa voskom ali na svježe okrećenom zidu !!!!!!!!!!! Koji je btw moj suprug krećio
Ako ima kakvih ideja moli vas pomagajte, mogu ga ostrugati ali ispod ostaju masne fleke, mislim da mu je dosta "prekrečavanja" pošto je već dva puta morao prekrećiti moj "nered"![]()
a zašto ne vosak na mramoru zagrijati upaljačom i pokupiti rastopljeno papirnatom maramicom?
a zid bi peglala preko papirnatog ubrusa.