-
kino ulaznice za 2,5 godišnjaka, treba li?
idemo u kino prvi put pa me zanima jer ne znam kak to funkionira, da li i za tak malo dijete treba ulaznica ili prolazi da djedi u krilu?uzela sam love seets ali nisam sigurna da li sam trebala uzeti još i podsebnu ulaznicu za njega? radi se o cinestaru?hvala na pomoći
-
Osoblje foruma
koliko ja znam, treba ulaznicu
margita ide u kino od svoje 2. godine i svugdje je morala imati kartu, bez obzira što je bila u krilu
-
Osoblje foruma
i nase je iskustvo kao i Lutonjicino
i kino i kazaliste
-
u cinestaru se obavezno ima karta, bez obzira na uzrast. i mi smo krenuli u kino kad je mlađa imala dvije godine, starija je onda imala 5. ak smo ušli u dvoranu prije početka filma, prvoj se pišalo još za vrijeme reklama, drugoj 5 minuta kasnije. to je zapravo značilo da im se više ne da sjedit na mjestu, tak da smo platili reklame po cijeni 4 ulaznice. sad s guštom odgledaju čitav crtić, a u kino idemo srijedom kad je t mobile srijeda pa za cijenu 2 dobijemo 4 ulaznice. i to nam je super
-
Moj je tek s 4 počeo dobivati svoju kartu 
Kupovala sam ljubavna sjedala i nas troje (dvoje djece i ja) bi sjedilo u njemu... Nikada mi nitko nije prigovorio niti me pitao za djetetove godine, a gledamo s njima svaki novi crtić koji dođe u kino unazad dvije godine ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma