Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: kino ulaznice za 2,5 godišnjaka, treba li?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno kino ulaznice za 2,5 godišnjaka, treba li?

idemo u kino prvi put pa me zanima jer ne znam kak to funkionira, da li i za tak malo dijete treba ulaznica ili prolazi da djedi u krilu?uzela sam love seets ali nisam sigurna da li sam trebala uzeti još i podsebnu ulaznicu za njega? radi se o cinestaru?hvala na pomoći

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko ja znam, treba ulaznicu
    margita ide u kino od svoje 2. godine i svugdje je morala imati kartu, bez obzira što je bila u krilu

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nase je iskustvo kao i Lutonjicino
    i kino i kazaliste

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

u cinestaru se obavezno ima karta, bez obzira na uzrast. i mi smo krenuli u kino kad je mlađa imala dvije godine, starija je onda imala 5. ak smo ušli u dvoranu prije početka filma, prvoj se pišalo još za vrijeme reklama, drugoj 5 minuta kasnije. to je zapravo značilo da im se više ne da sjedit na mjestu, tak da smo platili reklame po cijeni 4 ulaznice. sad s guštom odgledaju čitav crtić, a u kino idemo srijedom kad je t mobile srijeda pa za cijenu 2 dobijemo 4 ulaznice. i to nam je super

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj je tek s 4 počeo dobivati svoju kartu

Kupovala sam ljubavna sjedala i nas troje (dvoje djece i ja) bi sjedilo u njemu... Nikada mi nitko nije prigovorio niti me pitao za djetetove godine, a gledamo s njima svaki novi crtić koji dođe u kino unazad dvije godine ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •