Molim vas za pomoć! Pa kako vam to uspijeva?? Imam onu pumpicu za nos (Bebe Confort ) na vakum i nemam pojma kako je pravilno upotrijebiti. Vita se prehladila i curi joj nosić. Cijelu noć nisam spavala jer se svako malo čulo "krkljanje" i ja sam skakala na noge svaki čas. Kapala sam joj navečer sljez i pokušavala ispupati sekret iz nosa ali meni to stvarno ne ide.
Osim sto ona histerizira i stalno okreće glavu i lupa rukama i nogama pa se ja bojim da je ne upiknem time u oko ili ozlijedim nosić - još dok joj prstom zatvorim drugu nosnicu - meni ništa ne izađe van.
Dakle ja stavim vrh pumpice u jednu nosnicu a da sam prije toga pumpicu stisla i tako je stinutu držim. Onda začepim drugu nosnicu i otpustim pumpicu (jednom), izvadim i - ništa!
Kaže mi susjeda da ona ne začepi drugu nosnicu već samo tutne pumpicu u jednu i onako "pumpa" dok ne počne izlaziti. Ali kaj joj onda ne gura natrag te šmrkljiće kad stisne pumpicu? :?
Molim vas opišite mi pravilan postupak jer je ovako samo mučim a niš korisnoga :/