Ne znam da li je ovoj temi mjesto ovdje ali ovdje smo je kao započele unutar jedne teme koja u biti nema veze s tim pa je možda bolje da imamo novu temu samo za to.
Ja bih rado smanjila troškove telefoniranja (ako je moguće, ne bih se baš pretjerano odricala), a čujem da puno vas ima ratu mobitela ispod 100kn mjesečno.
Ja sam do nedavno bila na T-mobile pretplati i dolazila mi je rata preko 300kn, muž je na pretplati njemu zna doći i preko 400kn, te fiksni telefon sa flat internetom od Optime preko 300kn. Imali smo i mobilni internet mjesečno 300kn (kad idemo na more moram pratiti mailove zbog posla).
Znači sve skupa sam plaćala oko 1200-1400kn.
Čim mi je istekao ugovor sa T-mobile-om prešla sam na bonove Simpa. Nazovem 4 čovjeka i ode 50kn do 100kn. To mi je išlo na živce pa sam prešla na Tele2. Sada je ok. Platim 100kn, oni mi daju još 50kn i pričam stvarno dosta cijeli mjesec. Muž mi je još pod ugovorom jer je uzeo iPhone. Istekao mi je ugovor i za mobilni internet pa sad imam neki kao plaćaš 10kn mjesečno i onda koliko potrošiš. A budući da to meni treba samo kad negdje idem sad mi često ispadne samo tih 10kn.
Uglavnom uspjela sam sve svesti na nekih 800kn.
Prije kad smo bili podstanari sve nam je bilo još skuplje. Muž je bio na Vip pretplati i mobitel bi mu došao preko 600kn, telefon i internet su bili T-com i to je isto bilo skuplje, ma užas.
Kad smo uzimali stan rekli smo nema šanse na T-com. Trebalo nam je 6 mjeseci borbe dok smo uspjeli dobiti Optimu. T-com nam je stalno slao neke odbijenice i zavlačio nas, izmišljao da nemamo parice i slično (a susjedi svi tik do nas imaju parice).
Koje su vaše opcije, da li ne pričate ili imate super jeftine tarife i operatere?