Vidi rezultate ankete: Koliko trošite (sve skupa) na mobitel, internet i fiksni?

Glasači
87. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Ispod 300kn

18 20.69%
  • Ispod 500kn

42 48.28%
  • Ispod 1000kn

19 21.84%
  • Iznad 1000kn

8 9.20%
Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Koliko trošite (sve skupa) na mobitel, fiksni telefon i internet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zašto ne pogledaš Iskonovu ponudu, oni imaju sve troje za mislim nekih 250 kn.. Mi smo isto u zgradi i uzeli smo njihov tel i net, bez da smo ikoga pitali, niti znamo što drugi imaju.. Zašto vi u svojoj zgradi ne možete izabrati sebi najpovoljnije?

pinguica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mi smo se uselili u novogradnju i da bi smo imali Optimu morali smo prvo od T-coma dobit parice, jer valjda oni imaju monopol nad tim paricama i po zakonu mogu zezat nekih 90 dana, nakon toga moraju ipak pristat prepustiti klijenta.
    Zvala sam bila tad još i Bnet i mislim Amis ali oni nam nisu mogli omogućiti vezu ovdje gdje mi živimo.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto ne pogledaš Iskonovu ponudu, oni imaju sve troje za mislim nekih 250 kn.. Mi smo isto u zgradi i uzeli smo njihov tel i net, bez da smo ikoga pitali, niti znamo što drugi imaju.. Zašto vi u svojoj zgradi ne možete izabrati sebi najpovoljnije?
    Kad ukucam u njihov pretraživač dostupnost nema nas na popisu, tj. naš kućni broj. Dostupan je jedino T-com.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nama troškovi trenutno ne prelaze 400 kn (sve T-com), za fiksni telefon smo povećali pretplatu, tako da nam račun dolazi zajedno s preplatom za adsl do 200 kn.
    A što se tiče mobitela i ja i mm smo na simpi, s time da ja imam uključenu opciju "dugi razgovori", skine mi s računa 25 kn mjesečno, naplaćuje se uspostava poziva, a imam 1000 besplatnih minuta, tako da mjesečno najviše kupim više od 2 bona od 50kn.
    Za internet još ne znam, upali smo akciju 2 mjeseca besplatno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •