Pokazuje rezultate 1 do 50 od 115

Tema: Dali pokušavate promijeniti tuđe (ne)znanje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I još, užasno mi idu na živce osobe koje se strašno pametne rade i jedino je ono kako one rade dobro i ispravno.
    A naprosto mrzim kad se netko usudi reći mi da je nešto što radim loše.
    Tako mi je jedna klegica, kad sam rekla da dojim jednogodišnje dijete, rekla da je njoj to degutantno ili tako nešto....
    Ma mislim, tko su ti da si daješ za pravo tako nešto mi govoriti jer se ne slaže s onim što ti misliš??
    I ja mislim da je degutantno što ona naprasno prekida dojiti dijete sa 6 mjeseci, pa joj svejedno neću to reći jer nije pristojno, a i ne tiče me se.
    Ali to su već ljudi s pomanjkanjem kućnog odgoja! Koji su sami sebi iznad svih i svega...
    I oboooooožaaaaaavam kad mi netko dođe na pola sata, vidi moje dijete koje taj tren ima problema s recimo dermatitisom, osipom od znoja ili slično, nema pojma što ja s djetetom radim i što sam do tada taj dan radila i probala da riješim problem i nda mi krene "Joj znaš trebala bi to i to....."
    Je da, ja sma malounmna koza koja ništ ne zna....Jesam te kaj pitala? Nisam! Beck off!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ana.m "Je da, ja sma malounmna koza koja ništ ne zna....Jesam te kaj pitala? Nisam! Beck off!!!"

Zakon!

u potpunosti se slažem!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •