Pokazuje rezultate 1 do 50 od 115

Tema: Dali pokušavate promijeniti tuđe (ne)znanje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam već dugo u fazi da ne samo da uopće ne savjetujem, nego me čak niti živcira niti rastužuje niti mi izaziva ikakvu sličnu reakciju bilo što što drugi roditelji oko mene rade dokle god je u granicama normale.
    psihičko, fizičko i/ili seksualno zlostavljanje će me izbaciti iz cipela, naravno, ali tko s čim hrani dijete, kakve pelene nose, i u kojim ga položajima drže, mi je skroz svejedno.

ako me netko nešto pita, normalno da ću popričat, ali mi ne pada više napamet pametovat.
    čini mi se da je to uzrujavanje oko tuđih izbora karakteristično za novopečene mame (bez uvrede, znam iz osobnog iskustva LOL)

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam već dugo u fazi da ne samo da uopće ne savjetujem, nego me čak niti živcira niti rastužuje niti mi izaziva ikakvu sličnu reakciju bilo što što drugi roditelji oko mene rade dokle god je u granicama normale.
    psihičko, fizičko i/ili seksualno zlostavljanje će me izbaciti iz cipela, naravno, ali tko s čim hrani dijete, kakve pelene nose, i u kojim ga položajima drže, mi je skroz svejedno.

ako me netko nešto pita, normalno da ću popričat, ali mi ne pada više napamet pametovat.
    čini mi se da je to uzrujavanje oko tuđih izbora karakteristično za novopečene mame (bez uvrede, znam iz osobnog iskustva LOL)
    Slazem se, znam iz svog iskustva Cilj mi je doci na tvoje razmisljanje
    Ja sam novopecena mama i jako se uzrujavam kad vidim da neke mame postupaju krivo (po meni krivo).
    Nikad ne namecem svoje misljenje kao ispravno, klimnem glavom, spustim pogled sa sazaljevanjem. A onda kad dodem doma to naglas rasparavim s muzem. Ali ono sto je najgore, mislim na to CIJELI dan. Stalno mi se vrte po glavi ti neki biseri i nikako se nacudit kako velicina ljudske gluposti uvijek nadmaši velicinu svemira

Jedva cekam otupit na to! Nadam se sto prije, jer na kraju shvatim da se vise ja zivciram sto moja prijateljica malome od 4 mjeseca daje Monte, nego sto ce taj Monte njemu naskoditi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •