Ja sam pred mjesec dana rodila svoje drugo dijete. Moje cimerice u sobi su bile prvorotke. I sjajno mi je to sto su se fakat trudile dojiti, jedna je imala gadnih problema. I sjajno sam se osjecala jer su htjele zamoliti me za pomoc jer sam im rekla, da ako zele, da sam tu za pomoc. Bilo je tu tristo pitanja o svemu i svacemu, najvise o dojenju. Razbila sam im neke mitove o dojenju, tipa- moras piti sok od jabuke da imas mlijeka

ali i pomogla im postaviti dijete pravilno na dojku. Voljela bih znati da ce fakat i nastaviti dojiti... Inace,u svakodnevnom zivotu, naucila sam se da ne pametujem jer te obicno gledaju tako kao da si pametnjakovicka... Ali da me zivciraju izjave tipa- nemam mlijeka jer ne jedem dovoljno toga i toga...ili moram dodati i bocicu jer mi je beba nemirna na dojci- dakle nemam mlijeka...uf... Meni svekrva evo i sa drugim daje savjete tipa- zasto mu malo ne das varalicu, da mu peristaltika ne radi stalno, da ga ne iritira probava toliko...Kao, moje inzistiranje na dojenju je to sto smeta moje dijete pa zato ima grceve...