-
Moja beba sad ima 9 mj, isljučivo je dojena šest, nikakve čajeve i sokiće ne pije, kašice sve jede domaće, imam vrt i jede sve prirodno, voće i povrće, o glupim savjetima, razbijanju mitova i ostalim glupostima neću ni govoriti jer mi je slabo, da opstanak naše vrste ovisi o dojenju naših žena izumrli bi, jer dojenje nije normalno i kao što je neka cura več spomenula- samo krave doje i mi dojilje smo izabrane to je živo čudo, valjda im cice služe samo za prošetavanje u dizajnerskim haljinama, sumnjam da ih je priroda za to - dizajnirala, sramotno je kako je moderni čovjek u zadnjih 30-tak godina uspio ugušitii milijune godina evolucije.
U mojoj najbližoj obitelji su jedan ginekolog, jedan kirurg, jedan ortoped i jedan liječnik opče prakse i svi oni skupa nemaju pojma o dojenju i prehrani dojenčeta i uzalud im išta govoriti, kakva edukacija što su naučili naučili su, doji se 40 dana, poslije 40 dana se ni ne očekuje da dojiš, ja sam skroz druge struke i nisam fakultetski obrazovana, što znaći - neuka sam i polupismena,
i kaj ja pametujem, valjda oni bolje znaju, plače mi se nekad od muke.
Moje dijete je zdravo živahno, veselo, sasvim normalno živi i razvija se bez svih onih inih Lina i Monte pripravaka, ne znam ni kako se zovu, jednostavno zato jer svom djetetu želim najbolje, nema šanse da jedan dr. *** i babe koje su šopale svoju djecu sa ***** i sokom od naranče čim su se rodila (koja sad naravno imaju probleme sa probavom) znaju bolje od mene kaj je bolje za moje dijete al nekad imam osječaj da se stalno moram opravdavat ljudi ne shvačaju da je hrana gorivo i da nije sva hrana ista i da beba ne može jesti čvarke, špek i kobasice ( kaj će joj bit ja sam sa 4 mj. jeo zelje i palentu i vidi me , nije mi ništa).
Zato više nikome ne dajem savjete jer me na kraju razgovora isprdaju i to nije vrijedno mog truda da nekome pomognem a nažalost u mom kraju je malo istomišljenika svi kupuju adaptirano mlijeko i bočice još puno prije poroda. Isprintala sam hrpu letaka o dojenju i odnijela u gin. amb. eno ta hrpa još tamo stoji, žalosno, nadajmo se da će bit bolje.
Uskoro ćemo nas par entuzijasta organizirati radionicu o dojenju i prehrani dojenčadi u suradnji sa rodilištem pa se možda nešto malo i promjeni.
Ispričavam se na dugom postu.
Posljednje uređivanje od BusyBee : 23.08.2010. at 18:35
Razlog: Uklonjeni nazivi krsitelja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma