Hm, mislim da ipak znam.. Frajerica bi baš žvakala sa 3 zuba. Baš ću probat sutra neku foru.
Hm, mislim da ipak znam.. Frajerica bi baš žvakala sa 3 zuba. Baš ću probat sutra neku foru.
Ma ja sam ti otkrila bolju foru (i jeftiniju) od gospodina H. (a on nas je prilično koštao sa prvim djetetom).
To ti je http://forum.roda.hr/threads/25920-Baby-led-weaning ,za lijene majke- domaćice nesklone posebnom kuhanju i miksanju, srećom da sam dobila suradljivo dijete.![]()
Ajde, jedva čekam da sve pročitam. Ma ona bi bila oduševljena ( opet moj ali (uf ) - paničarka kad su oni u pitanju - da se ne zagrcne ). Rekla sam nije mi bed kuhanje ( makar više volim peći kolače ), nego porijeklo tih namirnica. Nisam zbilja neki fanatik na prirodno i sl.pretjerivanja, al ipak bi htjela pripazit na kvalitetu bar kad su tak mali i osjetljivi na sve.
Idem čitati, pa ako bude i dalje odbijala tražit baku s tri mrkve na placu.
mihim, što se tiče organski uzgojene hrane, pokušaj nazvati kakvu bio udrugu (ja sam upisala u telefonski imenik bio i ispisao mi svašta, zvala sam redom) pa će ti oni reći tko uzgaja na takav način
muvaj se po pijaci, raspituj... ima ljudi koji ne špricaju svoje povrće (reći će neki, šprica im susjed, ali drugo je kad dođe par kapljica na to povrće, a drugo kada je ono potpuno tretirano)
ja sam jedno vrijeme išla s M. na pijacu i onda pitam prodavača šprica li jer mi treba za dijete, pogledam ga u oči i nema šanse da ti slaže..., ili svrne pogled ili kaže pa svi špricaju ili špricam dok (voćka) cvjeta ili kaže ne špricam i sam imam dijete/unuke... ili k'o neka baba kaže pa naravno da špricam paradajz galicom, ona je zdrava... nju možeš samu jesti![]()
Opet ja. Sirius baš ti hvala, malo prošvrljala. Mislim da ću joj sutra nešto spremit i da će bit najsretnija. Jedva čekam.