Pokazuje rezultate 1 do 50 od 115

Tema: Dali pokušavate promijeniti tuđe (ne)znanje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je najbolji pokazatelj toga radim li što dobro ili ne, moje dijete. Ona mi je sasvim dovoljna.
    Ovo je najtočnije što se moglo reći.
    Mislim da se savjet može dati kad ga netko traži, inače drugu mamu treba samo hvaliti. I mamu i bebu, svaka mlada mama je nesigurna i puno joj znači da joj se da podrška i pohvala.
    Mama uvijek zna najbolje. I mama je najvažnija, a ne teta ni bake ni prijateljice...Svi dobro dođu da pomognu, ali onako kako mama prihvaća, a ne baš suprotno.
    Ne vjerujem da će ijedna mama činiti nešto što je protivno boljitku njenog djeteta. Mama i beba se poznaju najbolje.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da se savjet može dati kad ga netko traži, inače drugu mamu treba samo hvaliti. I mamu i bebu, svaka mlada mama je nesigurna i puno joj znači da joj se da podrška i pohvala.

Beti3 ovim si po meni pogodila sridu! Vise podrske, manje popovanja!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma mene baš i ne dira što netko radi sa svojim djetetom to je isključivo njegova stvar i čak me toliko ne diraju ni ti "dobronamjerni" savjeti ali kad me netko pita zašto ti to tako pa me dobro populje i ruga se tome e to me već izbaci iz cipela i ostane mi gorčina u ustima par dana.
    Nekako se već par dana pitam kako je došlo do toga da je to što čitam i informiram se vezano za dojenje, dohranu, nošenje, povezujuće roditeljstvo i mnoge druge stvari postalo negativno i da to ljudima ide na živce a da nikome o tome ne govorim već samo odgovaram na pitanja zašto ja to tako radim i redovito ispadam budala koja otkriva toplu vodu.
    Evo npr moje 4 prijateljice koje su rodile u kratkom razmaku od mene "nisu imale dovoljno mlijeka" i niti jednom nisam komentirala niti davala savijet ali su one zato sve zdušno komentirale moje isključivo dojenje do 6mj i čudile se kako mogu djetetu u sred ljeta ne dati čajeka da pije i kako mi vjerojatno zato i plače jer je žedno i onda je ispalo kako ja pametujem jer sam odgovorila kako je prvo mliejko vodeno i da se moje dijete toga napije.
    Stvarno nemam predrasude prema ničemu i hoče li netko dojiti ili ne smatram njegovom osobnom stvari ali ispada da je negativnije to što ja isključivo dojim do 6mj nego da netko uopće ne doji.
    I svaka čast svima vama koje tuđi komentari uopće ne diraju jer mene poprilično uzrujaju upravo zato što ih ja drugima ne dijelim.
    Ali evo baš me zanima nešto jer već danima o tome razmišljam. Imam jednu prijateljicu koja svoju kćer od 2,5g redovito na relaciji od 7km vozi na suvozačevom sjedalu u svome krilu i nikada joj ništa nisam rekla i razmišljam dali bih ipak trebala nešto reći jer se ipak radi o sigurnosti djeteta iako vjerojatno ne bih time ništa promijenila.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja se općenito ne mješam u tuđe roditeljstvo, pa ne volim ni kad meni netko soli pamet. Stojim iza svog mišljenja i ne popuštam.
    Neki put je možda i teško biti dobronamjeran jer vjeujem da svaki roditelj želi svom djetetu najbolje, pa čak i ako pri tome možda griješi. Zato ja čitam,surfam,pitam pa i ako negdje pogriješim znam da se trudim.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jednu prijateljicu koja svoju kćer od 2,5g redovito na relaciji od 7km vozi na suvozačevom sjedalu u svome krilu i nikada joj ništa nisam rekla i razmišljam dali bih ipak trebala nešto reći jer se ipak radi o sigurnosti djeteta iako vjerojatno ne bih time ništa promijenila.
    Upravo tako! Nažalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •