Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Koja kolica za zimsku bebu?

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Koja kolica za zimsku bebu?

U 11.mj. dolazi nasa srecica pa smo poceli razmisljati o kolicima u kojima cemo se spancirati.

Zanima me kakva su vasa iskustva s kolicima i da li je za bebe rodjene zimi dobro kupiti 3 u 1 kolica ili su dovoljna 2 u 1 kolica?

Volimo ici po prirodi (neravnim terenima), rolati (ravni tereni) pa bi trebali kolica koja zadovoljavaju i jedne i druge kriterije.
    Vazno nam je i da imamo auto sjedalicu (koliko vidim sad puno kolica ima tu mogucnost) jer cesto putujemo i nekuda skituljimo....

Svaka informacija/preporuka/iskustvo je vise nego dobro doslo.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mia, ovdje http://forum.roda.hr/forums/39-No%C5%A1enje-djece se puno piše o kolicima i nosiljkama pa možda tu nađeš odgovor.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

prva dva mjeseca najvjerovatnije nećete puno skitati, poslije toga moj bi izbor bio elastična marama sve do ljeta, a tek tad kolica.
    ta je marama čudo jedno!

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

U potpunosti se slažem sa Natašom!
    Tako smo i mi, u kolica je prvi puta sjeo dok je prosjedio, ne da nisam htjela voziti, već nam je u marami bilo praktičnije i bolje apsolutno svima.
    Uh baš se prodaje jedna mekana marama na burzi

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi imamo graco kolica vojager ( dobro to je stari model) ima velike kotače ( super za neravno , a i za ravno). Mi idemo stalno van ( čak možda i više u ta prva dva mjeseca, tak da to ovisi o tebi i tvom raspoloženju.) AS nam je maxi -cosa ( jer ova nisu tad imala sjedalicu, a As smo sad kupili od jedne cure)

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jane Nomad Frormula Strata!
    3u1, frendica ih imala za zimsku bebu i nakon probne vožnje i mi sada za našeg dečkića isto kupili bez ikakve dvojbe!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

oka, tako smo i mi, prvi put u kolica kad je bebač već počeo da sjedi! a po gradu marama je toliko praktična, ne smeta ni gužva na ulici, o autima da ne govorim (većina trotoara u Sa služi za parkiranje, sa kolicima se skoro pa nemoguće probiti!)

doduše nama je marama super bila i jer smo zimi zakovani u minuse, snijeg isl. da živimo negdje uz more (puste želje) onda bi i kolica bila ranije potrebna. predpostavljam

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo s dečkom krenuli u šetnje več kad je imao 2 i pol tjedna. Isto po neravnom terenu, a još je bilo i snjega. Imamo Quinny speedi, više sam nego zadovoljna tim kolicima. Obožavam ih. Imam i sleepy wrap, taj je genijalan za zimske šetnje a može od prvog dana.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ema je rođena 6.11. i jako brzo smo išli u šetnje. Imali smo Quenny speedy s košarom i AS. Prva 2 mj. mi je košara bila nezamijenjiva, kasnije smo se prebacili u sling, ali kolica imaju velika 3 kotača sa zračnicama što mi se poslije pokazalo kao odlična solucija za makadam na moru i kod bake na selu, kao i za gradski asfalt. Kad je počela sjediti, super su mi bila jer su dosta široka. Sjećam se da se znala voziti sjedeći poprečki rastegnuta u kolicima, dok mi je mala od sestre znala bit stisnuta već u ramenima. Obožavali smo ih

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    Jane Nomad Frormula Strata!
    3u1, frendica ih imala za zimsku bebu i nakon probne vožnje i mi sada za našeg dečkića isto kupili bez ikakve dvojbe!
    imam ih i ja i potvrđujem da su odlična...također koristim sleepy wrap i s njom sam prezadovoljna

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mi smo kupili babywelt s gumenim malo većim kotačima i dobili uz njih i vreću za kolica.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja imam PP GT3 - to su 2u1 kolica i meni su bila super za sve - neravni tereni, rolanje, shopingiranje - nema sto ne mogu. Kad je beba bila mala onda je bila u kosari (isto zimska beba) a kad je malo narasla onda u sportskom dijelu (ima 0-ti tj. potpuno lezeci polozaj). Samo takva kolica (ne samo ova - sva koja su taj tip) su uvijek teska i glomazna - znaci, moras imati veliki prtljaznik... Dobro se raspitaj da li se i kako skidaju kotaci, da li se sjedalo mora skinuti dok se sklapaju ili ne, i obavezno probaj staviti ih u auto (zbog dimenzija - nemoj se brinuti previse oko tezine, praksa cini cuda...)

Autosjedalicu smo kupili odvojeno, 0+1, stoji od onda u autu (mi smo se vozili doslovno svaki dan), a bebu prebacujes... Ja nisam ljubitelj prizora gdje se bebu okolo voza u autosjedalici, umjesto da lezi na ravnom.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ispravak... nisu u stvari 2u1 nego se inicijalno samo kupi dio sa sjedalicom, a dodatno po volji mozes kupiti i PP kosaru i PP autosjedalicu. Ja sam kupila samo kosaru pa su mi bila 2u1

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •