-
Odjednom nista ne jede
Imam bebaca, 8,5 mj. Nece mi nista jesti vec 3 dana 
Dojila sam ga + dohrana - tri obroka koja je fino papao.
Nedavno se razbolio, dobio trodnevnu virozu, imao temperaturu koja je prosla za tri dana a dok ju je imao uredno je jeo i pio.
Sad mu je temperatura pala, javio se osip, i s tim osipom gubitak apetita.
Nece jesti nista! Cim vidi zlicu stisne usta, cendra, otima se...
Cak mu niti D kapi ne mogu dati na zlicicu jer pocne ludovati...
Doji nesto minimalno, niti ja nemam puno mlijeka da bih ga nahranila, vise mu je to za uspavljivanje.
Dajem mu soka tako da dobije bar nesto kalorija, iako i to par guceva kad je raspolozen i gotovo.
Bili smo kod doktora, kazu sve ok, radili smo crp i urin, svi nalazi uredni.
Temperaturu vise nema dakle, zivahan je i hoce se igrati, kad je raspolozen i kad mu pase.
Ima netko pametan savjet?
-
Mislim da ne treba da se brines oko hrane.Kako je doslo tako ce i proci.
To je trenutno stanje,nema razloga da potraje.
Ti ponudi,obrok,siku,vodu,uzece sta mu treba,nece se beba izgladnjivati.
Ako su svi nalazi uredni,sve ce doci na svoje za koji dan.
Moja ima 20 meseci i jos uvek se desi na nekih dana nista ne jede,samo sisa,a vec odavno nije vise dojence koje bi se od mleka moglo sasvim nahraniti.
Laknulo mi je kada sam prestala da se zivciram i analiziram beskrajno.
Ponudim,toliko.
-
Znam da zvuči otrcano, ali probaj se što manje oko toga brinuti (mada znam po sebi da je to gotovo nemoguće). Bitno da su nalazi ok, osip je vjerojatno povezan uz onu temperaturu. On se još oporavlja od bolesti i zato vjerojatno nema apetita. Super, nudi i dalje tekućinu, to mu sad pogotovo treba. Vjerujem da neće dugo potrajati... Ajde se javi kako ste...
-
Potpisujem prethodne postove. Dobro je što još dojiš, bar to pojede, a i imunitet mu je jači.
Od par dana što manje jede neće mu ništa biti
Pričekaj još malo i nemoj ga forsirati, pokušaj mu nuditi nešto što voli, i tekućine što više, ali bez nervoze. Svima se to ponekad događa...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma