-
prvo ovo da prokomentarišem (ne mogu da odolim) - šta je s tim mamama??? čim beba plače koju noć odmah zapikaju da nema mlijeka i da je beba gladna 
što se dohrane tiče, mislim da je količina - taman! još ako se dešava da ostane koji zalogaj onda je sasvim sigurno dovoljno. ja svom malom ne mjerim količinu hrane, onako odoka rekla bih oko 200 da pojede, a prije spavanja (neposredno prije lijeganja u krevet) nudim mu da pije vode koliko želi + mu uguram bar još srkić, dva, čisto da sam sigurna da nije žedan
i moj se evo sa skoro godinu budi već nakon sat i po do dva bez obzira koliko je pojeo, mislim da su to sad već navike
i dešavalo nam se do sad ko zna koliko puta da odjednom počne cjelonoćno nacicavanje, s tim što sam ja u neka doba prestala da brojim mjesece - da li je skok u razvoju, prestala da očekujem zubiće i koješta drugo, svaki put bi to nacicavanje potrajalo koji dan i onda opet sve po starom.
evo sad zadnjih dana odjednom se opet produžili podoji, pa umjesto uobičajenih do 10 minuta, on razvuče i po pola sata. i ja se mislim, Bože, šta je sad??? kad ono - menzis!
Ma bebe su superpametne, naše je samo da ih osluškujemo
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma