Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Upomoć!Kako oprati kemijsku olovku sa eko-kože?

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Upomoć!Kako oprati kemijsku olovku sa eko-kože?

Moje dijetešce se prije nekoliko dana dokopalo kemijske olovke, i sad imam kuhinjske stolice, trosjed i dvosjed od eko-kože svijetlo bež boje, zašarane s plavom kemijskom. Sve sam probala, od Arfa, Domestosa do nitro-razređivača ali ne skida se. Pomagajte ako znate.

valentine avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja nisam uspjela s ničim.
    Mogu te jedino utješiti da će s vremenom te pošarotine blijedjeti (valjda sa svakim čišćenjem po malo) ali je to dugotrajan proces (dobrih godinu dana).
    Sretno a ako ti s nečim uspiješ, javi.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pokušaj alkoholom. Alkohol inače skida tragove kemijske, nadam se is eko kože.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ni mi jos nismo nasli rjesenje ..ali istina, s vremenom izblijede

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

negdje sam pročitala da se čisti sa .... lakom za kosu!!!
    i uspjelo mi je!

moj je kauč bijeli/bež - našpricam lak i trljam trljam i trljam! ne ode sve odmah ali dobro je otišlo da ne bode u oči!
    najlakše ide ako reagiram odmah a one starije mrlje idu malo teže! - nakon lakiranja operem vlažnom maramicom -jer je sve ljepljivo!

sretno!

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Laka za kosu se ne bih nikad sjetila! Danas ću probati poslije posla pa vam javim.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

baš sam gledala linkovekoje je dala Storma - eto tamo sam našla tu ideju
    mislim da je MikiMama na oba mjesta širila tu dobru ideju - MikiMama je spasila i moju garnituru -

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lak za kosu na žalost kod mene nije bio uspješan. Da li zbog toga što su pošarotine već stare nekoliko dana ne znam, ali ništa od toga Sve mi se čini da ću morati čekati da izblijede od pranja. Razmišljam da na stolce stavim navlake koje se mogu prati u mašini. Zna li netko ima li gotovih negdje za kupiti? Radi se o kuhinjskim stolcima su sa visokim naslonom.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

baš si mislim kako je uvijek frka sa tim kemijskim olovkama i kako se čiste sa kože i kako se čiste sa zida .... i kojekuda a pitam se ja - od kud našoj djeci kemijske olovke?

mi ih stalno sklanjamo ali mala vještica ima senzore i uvijek se nekako dočepa jedne olovčice!

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam probala sve, ali baš sve moguće metode skidanja kemijske s kožnog (eko koža) bijelog trosjeda, ali niš nije upalilo, no nakon nekih 7-8 mj se sama isprala/izlizala od sjedenja a da nismo ni primjetili. (Taman kad smo se navikli na žvrljotinu dovoljno da ju ni ne primjećujemo ona nestade netragom)

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nama je miš neki dan naslon žutog trosjeda pošarao lila kredom. ja sam se nasmješila misleći kako ću to samo rukom obrisati, najviše jednostavno vlažnom krpom. par dana kasnije (zaboravila sam na to jer je na trosjedu inače prekrivač) išla sam sve oprati, pa i to pošarano i NE IDE! ne s vlažnom krpom u blagoj otopini deterdženta, ne s onom kao magičnom bijelom spužvicom, ne ide!!! KREDA! moram posuditi od nekog lak za kosu da probam ili ima li netko drugu ideju? pliz! izgleda užasno! najbolje je što ćemo uskoro mijenjati tu garnituru i ovu sam htjela prodati, do sad nije imala ništa pošarano...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •