-
Upomoć!Kako oprati kemijsku olovku sa eko-kože?
Moje dijetešce se prije nekoliko dana dokopalo kemijske olovke, i sad imam kuhinjske stolice, trosjed i dvosjed od eko-kože svijetlo bež boje, zašarane s plavom kemijskom. Sve sam probala, od Arfa, Domestosa do nitro-razređivača ali ne skida se. Pomagajte ako znate.
-
Ja nisam uspjela s ničim.
Mogu te jedino utješiti da će s vremenom te pošarotine blijedjeti (valjda sa svakim čišćenjem po malo) ali je to dugotrajan proces (dobrih godinu dana).
Sretno a ako ti s nečim uspiješ, javi.
-
Pokušaj alkoholom. Alkohol inače skida tragove kemijske, nadam se is eko kože.
-
Ni mi jos nismo nasli rjesenje ..ali istina, s vremenom izblijede
-
negdje sam pročitala da se čisti sa .... lakom za kosu!!!
i uspjelo mi je! 
moj je kauč bijeli/bež - našpricam lak i trljam trljam i trljam! ne ode sve odmah ali dobro je otišlo da ne bode u oči!
najlakše ide ako reagiram odmah a one starije mrlje idu malo teže! - nakon lakiranja operem vlažnom maramicom -jer je sve ljepljivo!
sretno!
-
-
Laka za kosu se ne bih nikad sjetila! Danas ću probati poslije posla pa vam javim.
-
baš sam gledala linkovekoje je dala Storma - eto tamo sam našla tu ideju
mislim da je MikiMama na oba mjesta širila tu dobru ideju - MikiMama je spasila i moju garnituru -
-
Lak za kosu na žalost kod mene nije bio uspješan. Da li zbog toga što su pošarotine već stare nekoliko dana ne znam, ali ništa od toga
Sve mi se čini da ću morati čekati da izblijede od pranja. Razmišljam da na stolce stavim navlake koje se mogu prati u mašini. Zna li netko ima li gotovih negdje za kupiti? Radi se o kuhinjskim stolcima su sa visokim naslonom.
-
-
Ja sam probala sve, ali baš sve moguće metode skidanja kemijske s kožnog (eko koža) bijelog trosjeda, ali niš nije upalilo, no nakon nekih 7-8 mj se sama isprala/izlizala od sjedenja a da nismo ni primjetili. (Taman kad smo se navikli na žvrljotinu dovoljno da ju ni ne primjećujemo ona nestade netragom
)
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma