Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Poppins

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam osoba kojoj je bitan sadrzaj, nisam formalista. Vrlo sam se dobro raspitala prije upisa i kod drugih w.vrtica gdje forma zadovoljava, a kod sadrzaja se moze svasta cuti i vidjeti.

Dogadjaje oko Poppinsa pratim vec dve godine i jedino sto me malo smetalo jest strah od snjeznih komplikacija u Gracanima.

Dakle, u ove dve godine cujem samo pozitivne kritike od roditelja koji su se odlucili za Poppins, a i ja ne mogu biti zadovoljnija.

Smeta mi Petruskin post gdje ona kaze da je nakon godinu dana kontaktirala Vernesu - znaci nije ni jednom u godini dana zvala da mozda oslobodi nekom drugom mjesto ili da obavijesti da se odlucila za drugi vrtic ili bilo sto... Znaci nakon godinu dana nicega zove zbog povrata novaca. Ne znam da li ostali privatni vrtici vracaju novce nakon godinu dana cuvanja mjesta.

Svi smo razliciti i svako gleda kako njemu najvise odgovara i uvijek je sebi lakse oprostiti nego drugome.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Vala prvotno napisa Vidi poruku

Smeta mi Petruskin post gdje ona kaze da je nakon godinu dana kontaktirala Vernesu - znaci nije ni jednom u godini dana zvala da mozda oslobodi nekom drugom mjesto ili da obavijesti da se odlucila za drugi vrtic ili bilo sto... Znaci nakon godinu dana nicega zove zbog povrata novaca. Ne znam da li ostali privatni vrtici vracaju novce nakon godinu dana cuvanja mjesta.
    Vala, ja sam se puno dopisivala s Vernesom i zaista mi je glupo opravdat se, ali ona je znala da ja ne mislim upisat dijete barem godinu dana ali nije pripomenula da je to ikakav problem. Kad sam ja dapače upitala kako će to biti vezano za mjesta i tako to ona mi rekla da će se sigurno naći mjesta za jednog, pogotovo ako ima uplaćeno čuvanje mjesta. Stoga, moja savijest je čista - kao suza. Drago mi je da ti imaš lijepo iskustvo, meni je žao što se dotična pokazala toliko neprofesionalnom i nefer. Kao što rekoh da mi je bilošto rekla , bilo kakav komentar ja bi bila manje ljuta. U biti sam ju kontaktirala da mi pošalje račun unaprijed da priložim za neke poticaje koje sam tražila i ona me ignorirala a kad se napokon javila rekla je da joj nije radio komp i evo bude sutra i nakon toga je nestala. I ona i moj račun i moji novci koje je tako rado primila..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •